Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Donosimo vam pregled poslovnih prilika u lokalnoj tehnološkoj zajednici

Tina Tomičić

Tina Tomičić

18.01.2022.

Početkom godine svi smo puni planova, ciljeva i motivacije za njihovo ostvarenje. Dajemo si obećanje da ćemo tekuću godinu učiniti najboljom do sada. Naravno, planovi se razlikuju od osobe do osobe, pa se tako protežu od onih vezanih za poboljšanje zdravlja (fizičkog i/ili mentalnog), učenja novih vještina pa sve do promjene posla i zaokreta u karijeri.

Ako ste jedna od onih osoba koja je u potrazi za novim poslovnim izazovima, donosimo vam dobre vijesti! Malo smo popričali s predstavnicima firmi članica Split Tech City zajednice i saznali da nekolicina njih pojačano zapošljava.

Najtraženije role su, pogađate, one developerske, ali pronaći će se ponešto i za dizajnere, QA testere te Product Ownere i Project Managere.

Locastic

Locastic je agencija specijalizirana za razvoj mobilnih i web aplikacija, prisutna na tržištu od 2011. godine. Osnovni cilj agencije je ponuditi kompletnu uslugu koja će pratiti projekt od njegovog začetka do realizacije i plasmana na tržište te osiguravanje profitabilnih, održivih i dugoročnih odnosa s partnerima i klijentima.

Mladi tim stručnjaka čine programeri, dizajneri i UX stručnjaci, a trenutno im treba pojačanje na niže navedenim pozicijama:

GetByBus

GetByBus i Bookaway grupacija danas čine sustav od preko 100.000 transportnih ruta koje povezuju preko 14.600 gradova u preko 80 zemalja širom svijeta, a njihovu platformu dnevno koristi preko 15,000 putnika.

Tim čini 20-ak profesionalaca koji pokrivaju različite zadatke unutar industrije, od IT rješenja do prodaje, a trenutno im u timu nedostaju Web Developeri (PHP)

Imate potrebne vještine? Ne čekajte s prijavom!

Profico

Profico je digital produkt agencija fokusirana na razvoj mobilnih, web i Internet of Things rješenja, orijentirana na globalno tržište. Tvrtka je bazirana u Splitu i Zagrebu te zapošljava preko 30 profesionalaca s područja softverskog dizajna i razvoja, UI/UX dizajna, digitalnog marketinga i projektnog managementa, a Deloitte ih je dva puta za redom uvrstio na svoj listing 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Centralnoj Europi.

Želite postati dio Profico tima? 

Trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijma:

Travel Soft

Travel Soft je IT tvrtka iz Splita koja razvija softverska rješenja prvenstveno namijenjena turističkim agencijama i iznajmljivačima privatnog smještaja. Trenutno broje 16 djelatnika organiziranih u nekoliko manjih timova visoko motiviranih za isporuku kvalitetnih rješenja, a trenutno im je potreban Project Manager s minimalno 1 godinom radnog iskustva u području Project Managementa.

Koji će biti vaši dnevni zadaci, ali i koje pogodnosti firma nudi, saznajte ovdje.

Selekcija.hr

Selekcija.hr je talent platforma koja je promijenila način na koji tvrtke zapošljavanju. Kodirana je i razvijena u Hrvatskoj, a korištena čak i Čileu i Meksiku. Pomaže vam identificirati vrhunske talente, izbjeći kriva zapošljavanja i minimizirati fluktuaciju zaposlenika korištenjem psihometrijskih podataka (s 95% točnosti!).

Ako imate prethodno iskustvo rada u PHP-u, razvoju, praćenju i održavanju web aplikacija, a željeli biste se pridružiti Selekacija.hr timu, bacite oko na oglas Web Developer.

Evolutio

Evolutio je mladi član Split Tech City zajednice, a riječ je o firmi specijaliziranoj za spajanje različitih tehnologija i platformi. S uredima u Zagrebu, Splitu i Zadru, Evolutio je postao drugi dom za preko 30 tech entuzijasta i kreativaca.

Kreiranje nativnih iOS, Android i Web aplikacija je vještina koju su doveli do savršenstva, a u timu im nedostaje senior developera:

Ako se pronalazite u jednom od navedenih oglasa, znate što vam je činiti. 🙂

Agency04

Osnivači agencije Domagoj i Roko kažu da je u srži agencije biti geek i voljeti izazove, a to potvrđuje činjenica da su svi u menadžmentu bili ili još uvijek jesu developeri.

Rade na tehnički izvrsnim backend, web i mobile rješenjima, jednako sa startupovima i velikim korporacijama, a preko 75% projekata su upravo za strane klijente.

Urede imaju u Zagrebu, Frankfurtu, a od nedavno i u centru Splita i iz tog razloga traže pojačanje na čak 9 niže navedenim pozicijama:

SeekandHit

SeekandHit je tehnološka tvrtka koja se fokusira na pružanje usluga i izradu rješenja po narudžbi u marketing tech, podatkovnoj i analitčkoj industriji. U timu koji se sastoji od 50 djelatnika, uglavnom možete pronaći razvojne inženjere/ke, marketing stručnjake/inje i podatkovne specijaliste, a možete im se pridružiti na jednoj od sljedećih pozicija:

Nadamo se da smo vam ovim člankom olakšali potragu za željenim radnim mjestom, a ujedno vas pozivamo da pratite web stranicu Split Tech Cityja (sekcija poslovi) koju redovito ažuriramo novim oglasima. 

Fun Fact: Prošli mjesec sekcija poslovi bila je najčitanija na webu i pretraživalo ju je preko 1 000 ljudi!

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti