Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Evolutio je firma specijalizirana za spajanje različitih tehnologija i platformi. S uredima u Zagrebu, Splitu i Zadru, Evolutio je postao drugi dom za preko 30 tech entuzijasta i kreativaca. Sve snage usmjeravamo na postizanje visokokvalitetnih rezultata i potpuno zadovoljstvo naših klijenata.

Vodeći se motom “digitalni svijet posvećen je ljudima” stvaramo proizvode koje ljudi koriste. S tim pristupom, ostvarujemo posebnu vezu s klijentima i pružamo im dobrodošlicu u naš IT svijet.

Kreiranje nativnih iOS, Android i Web aplikacija je vještina koju smo doveli do savršenstva. Vjerujemo kako je svakodnevna suradnja i komunikacija ključ uspjeha svakog digitalnog proizvoda.

Naši projekti

Tipster – mobilna aplikacija za klađenje,

Pluggionline marketplace autentičnih tenisica,

SportEventz – vodeća aplikacija za raspored utakmica,

SportSwitcher – aplikacija za pregled live sportskih prijenosa na TV-u

DwightPriority To Do Matrix – aplikacija za organizaciju i upravljanje zadacima, što je naš najnoviji projekt.

Svakom projektu pristupamo na jedinstven način i uključujemo klijenta u razvojni proces kako bi smo ostvarili najbolji mogući rezultat. Uz marljiv tim, briljantne ideje i stvarnu ljubav prema IT-u sigurni smo da ne postoji zadatak kojeg nismo spremni preuzeti!

Evolutio

OIB: 29831675026
Adresa: Ulica Domovinskog rata 61, Split

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu