Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
Travel Soft – suvremenim tehnologijama do jednostavnijeg poslovanja u turizmu.

Travel Soft je IT tvrtka iz Splita koja razvija softverska rješenja prvenstveno namijenjena turističkim agencijama i iznajmljivačima privatnog smještaja. Trenutno brojimo 16 djelatnika organiziranih u nekoliko manjih timova visoko motiviranih za isporuku kvalitetnih rješenja.

Bavimo se razvojem mobilnih i web aplikacija te windows aplikacijama koje se kontinuirano unapređuju kako bi bile u skladu sa zahtjevima tržišta.

Usmjereni smo na izradu naprednih rješenja za turističke agencije koja će centralizirati, automatizirati i unaprijediti poslovanje te olakšati prodaju putem B2C i B2B kanala.

Uz agencije, fokusirani smo i na ostale turističke subjekte kroz welcome book i guide book aplikacije. Također, tvrtka je strateški tehnološki partner jedne od najvećih turističkih agencija u Hrvatskoj, Adriagatea.

Travel Soft je uvijek u potrazi za novim kolegama – od developera, testera i dizajnera do korisničke podrške s kojima će zajedno graditi kvalitetne proizvode.

Travel Soft d.o.o.

Adresa: Vukovarska 156, 21 000 Split
OIB: 02023934203

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu