Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

SeekandHit je tech/marketing tvrtka koja se fokusira na pružanje usluga i izradu rješenja po narudžbi u marketing tech, podatkovnoj i analitčkoj industriji.

U timu koji se sastoji od gotovo 70 djelatnika i nekoliko dlakavih prijatelja, možete pronaći razvojne inženjere/ke, marketing stručnjake/inje, podatkovne specijaliste i tracking specijaliste.

Osim što optimiziraju vlastite poslovne procese, klijentima nastoje pružiti više od same financijske koristi: potiču ih na istraživanje i testiranje novih mogućnosti kako bi ispunili sav svoj potencijal.

Ujedno su nositelji certifikata Premier Google Partner, od 2008. kad su to postali prvi u Hrvatskoj,  i Meta Marketing Partner koje dodjeljuju Google i Facebook.

Od 2007. do danas, SeekandHit je isporučio preko 1000 uspješnih oglasnih kampanja i rješenja po narudžbi za tvrtke poput Podravke, Valamar Riviere, Kiwi.com, Socialbakersa, Emmezete, A1, HT-a, HBO-a i mnogih drugih. Današnji portfolio klijenata uključuje i L’ Oréal grupu, RTL, Moemax, i brojne druge klijente iz e-commerce industrije, turizma, ljepote, usluga i B2B segmenata.

Uber d.o.o.

Adresa: Put brodarice 6, Split
OIB: 88526453580

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu