Tvrtka

SeekandHit


SeekandHit je tehnološka tvrtka koja se fokusira na pružanje usluga i izradu rješenja po narudžbi u marketing tech, podatkovnoj i analitčkoj industriji. U timu koji se sastoji od 40 djelatnika, uglavnom možete pronaći razvojne inženjere/ke, marketing stručnjake/inje i podatkovne specijaliste. Od 2012. SeekandHit aktivno surađuje s jednom od najvećih tvrtki za analitiku na društvenim mrežama Socialbakers, gdje sudjeluje u izradi, konzultacijama i integracijama oglasnih sustava društvenih mreža, te je nositelj titule Socialbakers Trusted Partner.
Ujedno su nositelji certifikata Premier Google Partner, kojeg im je Google dodijelio na osnovu uspješnog upravljanja značajnim ulaganjima u Google Ads platformu, održavanja i proširivanja portfelja svojih klijenata, te postavljanja njihovih online oglasnih kampanja.
SeekandHit je nositelj i Facebook Blueprint Certified Buyer i Facebook Blueprint Certified Planner certifikata, koje je Facebook dodijelio na osnovu odličnih znanja na području Facebook oglašavanja. Od 2007. do danas, SeekandHit je isporučio preko 1000 uspješnih oglasnih kampanja i rješenja po narudžbi za tvrtke poput Podravke, Valamar Riviere, Kiwi.com, Socialbakersa, Emmezete, VIP-a, HT-a, HBO-a i mnogih drugih.

Posjeti web stranicu tvrtke