Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Profico je digital produkt agencija fokusirana na razvoj mobilnih, web i Internet of Things rješenja, orijentirana na globalno tržište. Tvrtka je bazirana u Splitu i Zagrebu te zapošljava preko 50 profesionalaca s područja softverskog dizajna i razvoja, UI/UX dizajna, digitalnog marketinga i projektnog managementa, a Deloitte nas je dva puta za redom uvrstio na svoj listing 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Centralnoj Europi.

Svoje servise baziramo na izgradnji produkt timova koji dizajniraju i razvijaju rješenja radeći po agilnim metodologijama, gdje posebno mjesto zauzima scrum kao metodologija isporuke i Design Sprint kao metodologija dizajna digitalnih proizvoda.

Razvojni procesi su bitan dio svakodnevnog rada te ih s posebnom pažnjom unapređujemo i stalno optimiziramo.

Gradimo i njegujemo specifičnu ležernu kulturu tvrtke koja rado prihvaća sve profesionalce istinski zaljubljene u digitalno, u kojoj svatko ima priliku osobno rasti i pomoći drugima da rastu. Naglasak je na iznimnom teamplay-u,  osobnoj odgovornosti te otvorenom i transparentnom pristupu i komunikaciji na svim razinama.

Ne bojimo se projekata “većih” od nas i rado prihvaćamo izazove, a jednako nas vesele experimenti i upoznavanje novih tehnologija!

Ako se želiš pridružit našem timu, upoznati pobliže projekte, reference, kulturu, alate i metodologije, pozivamo te da posjetiš našu web stranicu www.profi.co i ostvariš kontakt!

Innovatio Proficit d.o.o.

Adresa: Viška 2, Split
OIB: 65368355175

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu