Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnoloÅ”kog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
GetByBus je tvrtka iz Splita koja ima misiju postati Booking.com kopnenog i prekomorskog prijevoza.

Usmjerena je na razvoj IT rjeÅ”enja koja korisnicima omogućuju najlakÅ”e pretraživanje i prodaju karata međugradskog prijevoza diljem Europe i Å”ire.

Tvrtka je osnovana 2014. godine, a 2021., GetByBus udružio je snage s vodećom svjetskom platformom za kopneni prijevoz putnika i time postao dio Bookaway Group.

GetByBus i Bookaway grupacija danas čine sustav od preko 100.000 transportnih ruta koje povezuju preko 14.600 gradova u preko 80 zemalja Å”irom svijeta, a njihovu platformu dnevno koristi preko 15,000 putnika.Ā 

Tim čini 20-ak profesionalaca koji pokrivaju različite zadatke unutar industrije, od IT rjeŔenja do prodaje. S jedne strane GetByBus se bavi SEO optimizacijom za tražilice, marketingom i korisničkim sučeljima, a s druge visokotehničkim rjeŔenjima na webu, mobile-u, POS prodaji, algoritmima za yield management i routing kroz AWS cloud.

Sukladno tome, GetByBus kontinuirano traži kvalitetne copy-writere, prevoditelje raznih jezika i vrhunske web programere koji će im pomoći u unapređivanju njihovog sustava.

Sol itum d.o.o.

Adresa: Lovački put 1A, Split
OIB: 38902482

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu