Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

GetByBus.com – od bloga do vodeće platforme za prijevoz putnika

Osnovne informacije o nama

Mi smo GetByBus, dansko-hrvatska tvrtka koja je započela s radom 2014. godine, najprije kao startup, dok danas naš tim broji preko 50 zaposlenika.

Ono što je započelo kao informativni blog o autobusnim linijama u Hrvatskoj, u konačnici se razvilo u jednu od najnaprednijih “cloud based” platformi, s preko 20 milijuna korisnika.

Najpoznatiji smo kao platforma za prodaju autobusnih i trajektnih karata, što je naš core business, ali osim toga pružamo i druge usluge, poput izrade gotovih IT rješenja za prijevoznike.

Sjedište nam je u Splitu, a naša misija je postati booking.com u industriji prijevoza putnika. 

Osim GetByBus.com, 2019. godine smo pokrenuli i GetByFerry.com platformu, na kojoj putnici mogu kupiti karte za trajekte i katamarane. 

Godine 2021. smo postali dio Travelier grupacije, gdje smo udružili snage s nekolicinom međunarodnih partnera, u cilju internacionalizacije poslovanja. Rezultat toga je da danas prodajemo autobusne, trajektne i željezničke karte u više od 80 zemalja, te surađujemo s više od 500 prijevoznika.

Trenutno smo u fazi osnaživanja naših timova, upravo zbog činjenice da širimo naše poslovanje na globalnoj razini što sa sobom donosi nove poslovne izazove. 

Tko čini naš tim?

Opseg poslova koji radimo je zaista širok, i obuhvaća više odjela poput marketinga, R&D-a, prodaje, korisničke podrške i financija (just to name a few 😀).

Većina naših zaposlenika voli putovati, stoga ne čudi da smo nastavili s inicijalnom praksom – pisanjem travel bloga o interesantnim destinacijama i savjetima za putovanja.

Na to smo svakako ponosni i u budućnosti ćemo nastaviti poticati naše zaposlenike da kroz vlastita iskustva drugim korisnicima približe naš proizvod.

Sve u svemu, cilj je da naš tim neprestano raste, ali želimo da taj rast bude postepen, pomno isplaniran te proporcionalan razvoju poslovanja, kako bi zadržali jednaku razinu ambicioznosti, fokusa na kvalitetu i zajedništvo koji su nas doveli do trenutka gdje smo sada. 

Uvijek smo otvoreni za upoznavanje novih potencijalnih kolega, osnaživanju naših timova i usavršavanju naših poslovnih procesa.

Kako funkcionira naš ured?

Za ured možemo reći da je pun “perkova” – jako nam je važno da se svi osjećamo ugodno i imamo sve potrebne uvjete za kvalitetan rad. To uključuje svu potrebnu opremu, ali i dodatne stvari poput prostora za druženje, te vrhunski opremljenih velikih kuhinja (da, imamo više od jedne 😀).

Atmosfera u uredu je istovremeno i radna i ležerna. Posebno cijenimo spremnost na timski rad i međusobnu komunikaciju. Važno nam je da svatko od nas uvijek uči, raste i napreduje. Upravo zato ulažemo određeni dio resursa u educiranje zaposlenika kroz radionice, predavanja i konferencije. 🙂

Radno vrijeme nam je fleksibilno, a imamo i mogućnost povremenog remote rada. Jačanje timskog duha uvijek potičemo, pa tako često znamo organizirati neformalna druženja i team buildinge.

Dobri duh našeg ureda je Oskar, naš westie, glavni zaštitar i nadzornik kuhinje. Osim Oskara, u uredu nam se redovito pridruži i još poneki ljubimac.

GetByBus i Split Tech City

Split Tech City i GetByBus međusobno surađuju dugi niz godina, a naši manageri i team leadovi redovito sudjeluju na STC događajima, od panela na posljednjem STC festivalu do održavanja predavanja na Open Coffee meetupu.

Cilj nam je u budućnosti još više intenzivirati tu suradnju kroz daljnja sudjelovanja na panelima, predavanjima, ali i humanitarnim akcijama, sve kako bi dodatno ojačali splitsku IT zajednicu.

Javi nam se!

Sve navedeno ti se čini interesantno, uz to si student (ili te jednostavno zanima rad u IT-u, marketingu i sličnim područjima) i misliš da bi mogao/la pridonijeti našem timu? Svakako nam se javi, rado ćemo te saslušati. 🙂

Isto vrijedi i za tvrtke, obrte, individualce – uvijek smo otvoreni za suradnju, ili u najmanju ruku, neformalni razgovor.

Sol itum d.o.o.

Adresa: Lovački put 1A, Split
OIB: 38902482

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu