Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Mi smo Agency04, višestruko nagrađivana full service software development agencija iz Zagreba, Splita i Frankfurta. Radimo na tehnički izvrsnim backend, web i mobile rješenjima, jednako sa startupovima i velikim korporacijama, a preko 75% projekata su upravo za strane klijente.

Tehnologije koje koristimo na su Java, Scala, Go, Kotlin, .Net i Python u backendu, moderni Web pristupi u frontendu, a radimo i iOS, Android i Flutter projekte. Također koristimo moderne Cloud tehnologije poput AWS-a, Google Clouda i OpenShifta, a sve to naravno uz besprijekoran i pixel-perfect dizajn.

Naši projekti su u Blockchain, FinTech, InsureTech i Food Delivery domenama, a neki od naših klijenata su Delivery Hero, Strabag, T-mobile, Erste, Digital.ai, Atrify, Utmost, Elca, Merkle i The Football Company.

Naši osnivači Roko i Domagoj kažu da je u srži tvrtke biti geek i voljeti izazove, a to potvrđuje činjenica su svi u menadžmentu bili ili još uvijek jesu developeri.

Kako izgleda prvi radni dan u Agency04?

Veliku pozornost pridajemo kvalitetnom onboardingu, za kojeg smatramo da je ključan prvi korak u uspješnom priključenju našem timu. Prvog radnog dana u našem uredu vas dočeka naša ekipa iz HR-a koja će vam pomoći dok se u potpunosti ne uhodate u naš ured, procese i način rada. Prolazite cijeli ured, upoznajete ekipu i opremu koju sami birate, OSX ili Linux, odabir je na vama.

Sljedeći korak je sastanak s vašim Team Leadom, odnosno linijskim voditeljem koji brine o vašem razvoju i karijeri. Upoznajete s ostalim članovima tima i napokon krećete posao. Ako ste junior, krećete s edukacijama u Spring Boot-u i jednom Front-End frameworku po izboru – React, Angular ili Vue. Nema bacanja u vatru, educirate se kroz par tjedana, Team Lead prati vaš razvoj i u trenutku kada ste spremni idete na interni ili klijentski projekt. Ako netko ipak dođe s boljim poznavanjem tehnologija, postoji mogućnost direktnog priključenja na projekt.

Ne postoji ultimativno pravilo, ako posjedujete dovoljno znanja i prethodnog iskustva, možete odmah na projekt. Sve zavisi od osobe do osobe, i tu smo maksimalno fleksibilni. Svaka 3 mjeseca Team Lead s kandidatom prolazi kroz njegovu vlastitu matricu kompetencija i jasno definira razvoj i Career path, dok svakih 6 mjeseci imamo Road Talk u kojem razgovaramo o ciljevima karijere i radimo retrospektivu prethodnih 6 mjeseci.

A kako izgleda tipičan radni dan?

Naravno, krećemo s daily stand-up meetingom. Radimo review prethodnog dana, nadolazeće taskove i definiramo asistencije na taskovima ukoliko su potrebne, a sve to uz Scrum, Agile i Kanban metodologije. Okosnica dana nam je zajednički ručak s ekipom i druženje u našem takozvanom Stress-free roomu uz rundu biljara, pikada ili FIFE uz neizostavne grickalice i piće.

Gdje smo u Splitu?

Splitski ured nam je lociran u blizini samog centra grada, u Ulici Georgea Washingtona 22. Osim blizine svih vrsta javnog prijevoza nudimo i osiguran parking u sklopu ureda. Sve zaposlenike potičemo na korištenje alternativnih oblika prijevoza kao što su bicikli i električni romobili, a od kojih nekolicinu imamo i na korištenje u sklopu ureda.

AG04 d.o.o.

Adresa: Antuna Bauera 29, Zagreb
OIB: 99895959831

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu