Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Zajednica koja gleda naprijed

Split Tech City prvo je formalno udru┼żenje splitske tehnolo┼íke zajednice, u koje su uklju─Źene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Kratka povijest Split Tech Cityja

Inicijativa iz koje su se izrodile udruga Startup i brend Split Tech City ve─ç od 2010. godine u Splitu okuplja i povezuje IT stru─Źnjake i one koji to tek ┼żele postati.

Vi┼íe od 150 dosad odr┼żanih meetupa, predavanja i edukacija povezalo je preko 1000 pojedina─Źnih ─Źlanova i tvrtki.

Split Tech City nije samo kruna rada udruge Startup nego i konkretan potez za daljnji napredak splitske tehnolo┼íke scene, okrupnjivanje ste─Źenih znanja i nu┼żni iskorak iz lokalnih okvira.

Vizija

Split ÔÇô grad u kojem ÔÇĘse susre─çu tehnologija ÔÇĘi turizam

Misija

  • Povezivati ─Źlanove tehnolo┼íke zajednice i one koji to ┼żele postati
  • Kontinuirano promovirati splitske tehnolo┼íke tvrtke i stru─Źnjake u lokalnim i nacionalnim, offline i online medijima
  • Poticati razvoj inovativnih tehnolo┼íkih projekata koji imaju globalne ambicije i potencijal
  • Edukacijama, konferencijama i predavanjima usmjeravati mlade prema visoko pla─çenim tehnolo┼íkim zanimanjima, za kojima vlada velika potra┼żnja u zemlji i inozemstvu
  • Stvoriti uvjete za ostanak aktivnom suradnjom akademske zajednice i tvrtki

Tim

Toni Trivkovi─ç

Predsjednik

Romana Ban

Izvršna urednica

Tina Tomi─Źi─ç

Izvršna urednica

Nikolina Kuko─Ź

Content writer

Andrei Zinkevich

Marketing consultant

Volontiraj

Okupljamo i osna┼żujemo zajednicu online, ali i offline. Pridru┼żite nam se na predavanjima, radionicama i dru┼żenjima koja organiziramo!

Postani ─Źlan

Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.