Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Objavili smo cijeli program Festivala tehnologije i poduzetništva

Romana Ban

Romana Ban

24.08.2022.

Prije gotovo tri mjeseca službeno smo najavili drugo izdanje Festivala tehnologije i poduzetništva, koje će se održati od 7. – 9. rujna ove godine u Ljetnom kinu Bačvice.

Pri biranju tema i ljudi koji će dobiti priliku predstaviti se posjetiteljima, imali smo na umu misao kojom se vodimo tijekom cijele godine:

sadržaj nam je bitniji od forme!

Sa željom da ispunimo očekivanja svoje vjerne publike, koja je zapravo zanimljiv spoj onih koji još studiraju ili tek počinju karijeru i onih koji su već priznati i poduzetni profesionalci u svojim područjima (i svih onih između!), potrudili smo se kreirati raznolik program koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Trodnevni Festival će u sklopu dva hrvatska i jednog internacionalnog dana ponuditi ukupno 25 govornika, 10 predavanja i 4 panela.

Ako na vrijeme kupiš ulaznicu, imat ćeš priliku inspirirati se iskustvima lokalnih stručnjaka i umrežiti se s ljudima sličnih interesa u predivnom ambijentu.

Za slučaj da se još uvijek dvoumiš, baci oko na čitav raspored izlaganja:

Na službenoj stranici Festivala možeš saznati sve detalje, a ulaznice su dostupne na Entrio platformi.

S obzirom na dosadašnji tempo prodaje ulaznica, svakako ti preporučujemo da požuriš s kupnjom ako želiš osigurati svoje mjesto na Festivalu. Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti