Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Najava prvog predavača na Festivalu tehnologije i poduzetništva: Luka Šipić

Romana Ban

Romana Ban

07.07.2022.

Drugo izdanje Festivala tehnologije i poduzetništva održat će se od 7. – 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

Festival otvaramo slaveći greške FuckUp panelom, na kojem će nastupiti Mateo Perak, Kristijan Luburić, Marin Varvodić i Branko Šegedin.

Nakon panela uslijedit će nekoliko predavanja, o kojima sigurno želiš saznati više detalja. 😉 Danas ti otkrivamo tko od predavača probija led.

Vrh predavanje

Riječ je o Luki Šipiću, komunikacijskom stručnjaku i osnivaču agencije Vrh komunikacije.

S Lukom smo te upoznali prilikom učlanjanja njegove agencije u Split Tech City zajednicu, a sve nas je oduševio i predavanjem u sklopu PR konferencije Komunikacijska izvrsnoST, koju smo organizirali zajedničkim snagama.

Luka će na Festivalu održati predavanje PR tips&tricks: Kako izgraditi dobar ugled tvrtke.

O čemu će biti riječi?

Živimo u vremenima kada je sve teže zadržati i privući kvalitetnog radnika, a posljednjih godina sve je popularniji postao termin employer branding. Neki kažu da je riječ samo o lošem PR-u HR službi, dok drugi kreiraju strategije kako bi privukli nove, ali i zadržali postojeće radnike.

“Na ovom ćeš se predavanju upoznati s osnovama PR-a, saznat ćeš koja je razlika između imidža i reputacije, vidjet ćeš primjere dobre (i loše) PRakse i naučit ćeš kako izgraditi dobar i kvalitetan imidž tvrtke”, najavljuje Luka.

Ovo je predavanje idealno za poslodavce jer će imati priliku saznati kako kvalitetnom komunikacijom privući nove zaposlenike, ali i zadržati postojeće.

S druge strane, ovo će predavanje biti korisno i zaposlenicima i onima koji tek kreću u potragu za poslom jer će im pomoći u prepoznavanju kvalitetnih poslodavaca i odabiru onog pravog.

Ulaznice su dostupne putem Entrio platforme po cijeni od 600 kn (za studente 300 kn).

Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti