Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Festival tehnologije i poduzetništva otvaramo FuckUp panelom

Romana Ban

Romana Ban

29.06.2022.

Nećemo te više držati na iglama; vrijeme je da počnemo otkrivati detalje o ovogodišnjem Festivalu tehnologije i poduzetništva.

Kao što već znaš:

Festival će se održati od 7. do 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

I prije nego smo objavili što smo sve pripremili, već su razgrabljene gotovo sve early bird ulaznice, snižene čak 50%, koje možeš nabaviti ovdje još samo 1 dan! 

Slavimo greške

S obzirom na oduševljenje lanjskim otvaranjem Festivala,

i ove godine program otvaramo FuckUp panelom!

Riječ je o panelu na kojem otvoreno razgovaramo o greškama. Na ovaj način želimo demistificirati savršenost i nepogrešivost uspješnih poduzetnika. Želimo osvijestiti kako velike greške ne trebaju značiti poraz nego lekciju. 

U toj će nam namjeri, kao panelisti, pomoći cijenjena imena splitske tehnološke scene:

Mateo Perak

Suosnivač i direktor tvrtke Profico. Iako nema ni 40 godina, ovaj inženjer računarstva, poduzetnik i IT menadžer već ima preko 24 godine iskustva u tehnološkoj industriji.

Mateo je jedan od “pionira” splitskog IT ekosustava, aktivan u izgradnji zajednice kroz organizaciju raznih konferencija i radionica, kao i kroz sudjelovanje u upravnim i izvršnim odborima različitih strukovnih organizacija.

Kristijan Luburić

​​Kristijan ima više od deset godina iskustva u području agilnog razvoja softvera. Njegova karijera se razvijala od vođenja razvoja sportskih aplikacija do Atlassianova ekosustava.

Trenutno je izvršni direktor tvrtke venITure za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. venITure je Infobipov certificirani partner i jedan od najbrže rastućih Atlassian Platinum Enterprise i Solution partnera na svijetu.

Marin Varvodić

Nakon što je diplomirao Financijski menadžment na Ekonomskom fakultetu u Splitu, Marin Varvodić je odlučio nastaviti karijeru profesionalnog sportaša te je nekoliko godina igrao rukomet u Njemačkoj.

Danas radi kao Product Owner u firmama Caelor/venITure, koje su usko vezane za Atlassian proizvode, te je suvlasnik development tvrtke Evolutio.

Branko Šegedin

Jedan od suosnivača tvrtke Sistemi.hr, u kojoj godinama vodi web development timove u razvoju široke lepeze IT projekata za domaće i strane klijente.

Zajedno s kolegama suosnivačima tvrtke Netmedia Sistemi d.o.o. (Sistemi.hr), nedavno je zaokružio puno stoljeće rada u domaćoj IT industriji.

Vidimo se!

Malo-pomalo ćemo ti otkrivati i imena ostalih predavača i panelista, a dok željno iščekuješ Festival, predlažemo da pogledaš snimku prošlogodišnjeg FuckUp panela. 🙂 

Ne zaboravi kupiti ulaznicu pa se vidimo od 7.-9. rujna!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti