Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Najava drugog predavača na Festivalu tehnologije i poduzetništva: Ivan Aras

Split Tech City

Split Tech City

14.07.2022.

Vrijeme je za nastavak predstavljanja predavača i panelista koji će nastupiti na drugom izdanju Festivala tehnologije i poduzetništva, koji će se održati od 7. – 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice.

Već smo ti otkrili da će na FuckUp panelu sudjelovati Mateo Perak, Kristijan Luburić, Marin Varvodić i Branko Šegedin te da će jedno od predavanja održati Luka Šipić.

Ključni elementi za uspješan početak karijere

Danas ti najavljujemo uspješnog mladog čovjeka čija će te razmišljanja i iskustvo sigurno oduševiti. 

Ivan Aras održat će predavanje “Trudite se (mnogo) više.”

Svake godine na tržište stiže sve veći broj mladih, još neformiranih, stručnjaka privučenih (opravdanim?) blještavilom IT struke.

“Kao design team leadu često mi je posao odabir, a onda i mentoriranje početnika ili juniora”, objašnjava Ivan i nadodaje:

“U ovom predavanju saznat ćete koja je razlika između onih koji se brže i uspješno razvijaju od onih kojima je taj put sporiji i često neuspješniji.”

O predavaču

Ivan Aras je head of design u firmi Aras Digital Products, koja se bavi dizajnom i razvojem digitalnih proizvoda, uglavnom mobilnih aplikacija.

Ivan ima višegodišnje iskustvo u vođenju teamova koji rade na proizvodima iz širokog spektra kategorija − od korporacija poput McKinsey&Co pa do cijelog niza startupa, od kojih su domaćoj publici možda najpoznatiji dobartek.hr i Dritto.

S gotovo desetljećem poduzetničkog iskustva, Ivan će s nama podijeliti dobre i loše primjere iz svojih početaka, kao i vrijedne savjete onima koji tek započinju svoje karijere u IT industriji.

Ne zaboravi kupiti ulaznicu pa se vidimo od 7.-9. rujna!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti