Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Najava trećeg predavača na Festivalu tehnologije i poduzetništva: Miro Bandalo

Romana Ban

Romana Ban

19.07.2022.

Nastavljamo s predstavljanjem pomno odabranih osoba koje će nastupiti na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva.

Već smo ti otkrili da ćeš od 7. – 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice imati priliku uživati u FuckUp panelu, na kojem će nastupiti Mateo Perak, Kristijan Luburić, Marin Varvodić i Branko Šegedin.

Nadalje, već znaš da će predavanja održati Luka Šipić i Ivan Aras.

Šira perspektiva

S obzirom na to da poduzetnički i proaktivni način razmišljanja želimo sagledati iz šire perspektive, u program stavljamo i “drukčija” izlaganja.

Lani smo tako imali priliku čuti predavanja Uz pomoć mindfulness prakse smanjite stres i naučite usporiti u ubrzanom svijetu Ivane Burić i Kako kroz pokret doći do zdravlja i produktivnosti Damira Znaora i Jure Trivkovića.

Ove ćemo godine još jednom osvijestiti važnost fizičkog zdravlja i zdravih navika za produktivnost i kvalitetniji život.

Uspravi se!

Na pozornicu Ljetnog kina Bačvice dovodimo doktora kiropraktike čija je misija pomoći ljudima da ostvare svoj potencijal kroz zdravi način života:

Miro Bandalo održat će predavanje “Kako ostati uspravan kroz karijeru”.

Osvijestit će ti (ne)poželjne navike koje većina nas prakticira te će ti pružiti konkretne savjete iz svoje struke vezane za sjedilački način života i rada.

Više o predavaču

Nakon dugogodišnjeg života i rada u SAD-u, gdje je stekao vrijedna znanja i iskustva u području kiropraktike, Miro se s obitelji preselio u grad podno Marjana.

Već godinama u Splitu uspješno vodi Bandalo Kiropraktiku, u kojoj pomaže svima kojima je to potrebno – od djece i trudnica preko “običnih” ljudi do profesionalnih i rekreativnih sportaša.

Svojim predanim radom pomogao je te znatno poboljšao funkcionalnost i performansu članovima hrvatske i kanadske olimpijske reprezentacije u atletici, svjetskim prvacima u brazilskom JiuJitsu-u, MMA, skoku u vis, squashu i olimpijskom dizanju utega.

Učini pravi pokret – kupi ulaznicu i sudjeluj na najsplitskijoj konferenciji na cilome svitu!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti