Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

dobartek.hr na poslu: Najbolja opcija za konkretan obrok na radnom mjestu

Romana Ban

Romana Ban

17.11.2022.

Tko još nije čuo za dobartek.hr?

Sigurni smo svi više nego jednom iskoristili pogodnosti ove besplatne platfome za naručivanje hrane putem interneta, koja nam štedi vrijeme i energiju kad nam se doma ne da kuhati ili kad na poslu želimo uživati u konkretnom obroku.

Gotovo desetljeće razvijanja dobartek.hr priče

Iza ove platforme stoji istoimeni splitski startup, čija je poduzetnička priča krenula 2013. godine, dok su suosnivači još uvijek pohađali završnu godinu Računarstva na FESB-u.

Osim što su razvili platformu koja je širom Hrvatske postala sinonim za naručivanje hrane online, zadnjih godina su predstavili hvalevrijedne inicijative poput #UživajOffline za #PlasticFree Jadran, a u vrijeme pandemije su među prvima omogućili beskontaktnu dostavu.

S obzirom na to da uvijek idu ukorak s promjenama i konstantno rade na unaprjeđenju svoje usluge, jedna od njihovih najpopularnijih novosti je dobartek.hr na poslu.

Dobar tek, kolege!

“Naša najnovija usluga usmjerena je ljudima koji naručuju hranu s radnog mjesta. Mi smo im omogućili grupno naručivanje, mjesečni račun i dostavu hrane iz odabranog restorana svaki dan u isto vrijeme. Naravno, tu je i podrška našim korisnicima 24 sata dnevno, ističe Antonija Mihovilović iz dobartek.hr.

Usluga dobartek.hr na poslu namijenjena je kolegama koji naručuju grupno i tvrtkama koje plaćaju ručak.

Dakle, bilo da svoj ručak na poslu plaćaš iz vlastitog džepa ili da ti ručak plaća poslodavac, dobartek.hr na poslu je idealno rješenje!

Grupno naručivanje, raznolik izbor restorana i jela, mjesečno plaćanje i evidencija troškova samo su neke od prednosti usluge dobartek.hr na poslu.

Ipak, da ne ispadne da nam treba vjerovati na riječ, pročitaj i dojmove iz nekoliko splitskih IT tvrtki čiji su zaposlenici vjerni i zadovoljni korisnici ove usluge! 🙂

Splitske IT tvrtke oduševljene uslugom dobartek.hr na poslu

“Hrana je uvijek jedna od glavnih tema u IT Sistemima. Usluga dobartek.hr na poslu nam je olakšala proces narudžbe i plaćanja. Uvijek nam se drago okupiti uz hranu, a ako ta hrana dođe na najlakši mogući način, onda nam je još draže”, oduševljena je Marina Rušić iz tvrtke IT Sistemi.

I Martina Brodar iz tvrtke HR Prodigy naglašava koliko su zadovoljni ovom praktičnom uslugom:

“Preko dobartek.hr platforme naručujemo ručak za urede u Splitu i u Zagrebu. dobartek.hr nam pruža mogućnost naručivanja iz različitih restorana, a sve preko jedne aplikacije, pa tako imamo veći izbor za ručak svaki dan, bez nepotrebnog dodatnog posla naručivanja s različitih mjesta.”

Stigao ručak u HR Prodigy. Dobar tek!

Uslugu dobartek.hr na poslu u tvrtki Sigmoid Lab (Postindustria Group) koriste od prvog dana otvaranja splitskog ureda, o čemu Suzana Špika Šimera kaže:

“Naši zaposlenici imaju besplatan ručak i velik izbor jela u nekoliko restorana. Pokrili smo sve – od veganske i vegetarijanske kuhinje preko mesnih i ribljih specijaliteta do fast fooda. Zaposlenici su zadovoljni samim benefitom besplatnog ručka, a pogotovo činjenicom što je proces naručivanja jednostavan, a izbor velik.”

Suzana ističe i kako njihovi full remote zaposlenici, koji nisu u mogućnosti koristiti ovu aplikaciju, dobivaju naknadu za topli obrok kako bi jednaki benefit vrijedio za cijelu tvrtku. Pohvalno!

Ekipa iz Sigmoid Lab (Postindustria Group) uživa u ručku na poslu. Dobar tek!

“Još od samih početaka korisnici smo dobartek.hr usluge, prvotno kao znak podrške svojim prijateljima koje poznajemo dugi niz godina, zatim kao zadovoljni korisnici iste. Ležerni smo po pitanju usluge jer nam je vodstvo tvrtke donijelo odluku da pokriva sav trošak ručka iz restorana, stoga nemamo opterećenje plaćanjem ni uslugom, koja nas do sad nije iznevjerila”, kazala je Antonija Glaurdić iz tvrtke Codeasy.

Svašta je na meniju kod Codeasy ekipe. Dobar tek!

Antonija Viljac iz tvrtke SeekandHit naglasila je još jedn izniman “plus” kod njihovog korištenja dobartek.hr platforme:

“Odavno imamo vlastitog account managera, Tajanu, koja brine o našem iskustvu. I prije službenog početka usluge dobartek.hr na poslu, Tajana nas je prepoznala kao stalnog korisnika-tvrtku jer se iz naših velikih narudžbi dalo zaključiti da cijeli ured naručuje zajedno. Često nas kontaktira s novim prijedlozima i otvorena je saslušati nas te svaku našu želju pokuša ostvariti. Dovoljno je reći da imamo poseban račun, kojim nam je uklonjen stres oko zaključivanja narudžbe na vrijeme. Naša komunikacija se ne odvija samo online i preko telefona, već je u više navrata Tajana izdvojila vrijeme da nas posjeti u našem uredu, popriča s nama o našim idejama i da nam prijedloge za poboljšanje iskustva. Znajući da smo tech/marketing tvrtka, pogotovo s obzirom da komunicira direktno s jednim od developera, daje nam i ETA za neke nove feature, što nama puno znači i približava se našem ‘jeziku’”. 

Zaključak je samo jedan: vrijeme je da se i tvoj radni dan upotpuni uslugom dobartek.hr na poslu!

Dobar tek! 🙂

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti