Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

AKCIJA SERVISA dobartek.hr: Svakom narudžbom hrane izvadili ste jednu plastičnu bocu iz Jadrana!

Split Tech City

Split Tech City

28.08.2021.

dobartek.hr

Prošle godine u ovo vrijeme izvijestili smo vas o hvalevrijednoj akciji pokrenutoj od strane Maritimo Recycling-a i platforme dobartek.hr, a radilo se o tome da će platforma od svake narudžbe izdvajati sredstva i utrošiti ih na organizaciju čišćenja podmorja i obale na našem Jadranu. Akcija je uspješno provedena u djelo i to na osmi rođendan platforme 22.08.2021.

Nebojša Veron, začetnik dobartek.hr-a, javio je da su prikupili preko 35 000 kuna koje će biti utrošene u sklopu spomenute inicijative.

#UživajOffline za #PlasticFree Jadran

Nakon prošlogodišnje akcije čišćenja Koločepa, ove godine nastavljaju s ekološkim akcijama koje će uključivati čišćenje splitskog Žnjana, dubrovačkog Molunata i Drvenika.

“Neizmjerno smo zahvalni našim korisnicima i partnerskim restoranima koji su podržali inicijativu #UživajOffline za #PlasticFree Jadran! Iako se na prvu čini kako nekoliko osoba koje čine jedan servis za naručivanje hrane, ne mogu učiniti znatnu razliku – itekako se može!”

Samim time što su naši korisnici prepoznali važnost inicijative, i što skupa s njima podižemo svijest o plastičnom otpadu koji nas okružuje, već time smo napravili veliki korak prema čišćem Jadranu. Naš rad ne staje samo na tome, već sve naše restorane zadnjih godina potičemo na sve veću uporabu papirnatih ambalaža, te im se trudimo omogućiti iste,

– rekao je Veron.

Pridružite im se!

Kako je spomenuto, dobartek.hr je proslavio svoj osmi rođendan i tim povodom najavio volonterske akcije čišćenja plaža u sklopu inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran. Pozivaju sve koji su zainteresirani za priključivanje inicijativi, bilo kao partneri ili volonteri, da se slobodno jave na info@dobartek.hr.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti