Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DEV Night panel: Izazovi u razvoju developerske karijere

Split Tech City

Split Tech City

20.03.2024.

Još nas samo tjedan dana dijeli od velikog Split Tech City događaja posvećenog developerima! 

DEV Night održat će se 27.3. od 18 sati, a za besplatno sudjelovanje još se uvijek možeš prijaviti ovdje.

Nakon što smo ti najavili da će predavanja održati Vedran Jukić i Ivo Lukač, vrijeme je da saznaš i u kojoj ćeš panel raspravi moći uživati.

Panel raspravu “Izazovi u razvoju developerske karijere” moderirat će Ante Dagelić (GetByBus), a kao panelisti će nastupiti Ivana Skelić (Undabot), Nenad Kovačević (Serengeti) i Dragan Rapić (Revendo).

Ova panel rasprava posvećena razvoju karijere developera idealna je za seniore i juniore koji žele unaprijediti svoje vještine i bolje razumjeti mogućnosti napredovanja unutar firmi. 

Raspravljat će se o odnosu menadžmenta i developera, kao i o vještinama neophodnim za uspjeh u IT svijetu.

Iskusni tehnički lideri posjetiteljima će se pružiti dragocjene savjete i smjernice. 

O panelistima:

Ivana Skelić je PHP Developerka i Backend Team Lead u Undabotu. Najveći dio njenog profesionalnog puta vezan je za PHP i Symfony framework. Posljednje 4 godine fokusirana je na DDD i TDD. Izazov joj je balansiranje između jednostavnosti i overengineeranja. Kad odraste, želi biti avokado.

Nenad Kovačević je Lead Developer i Senior Team Lead u tvrtki Serengeti. Nakon što je diplomirao na Sveučilištu u Splitu, ovaj backend stručnjak svoju je karijeru posvetio radu s bazama podataka. Od 20 godina radnog iskustva, 17 godina je developer. Imao je priliku raditi s različitim vrstama transakcijskih i izvještajnih baza podataka, često koristeći tehnologije PL/SQL i Cobol. Posljednjih 6 godina zaposlen je u tvrtki Serengeti, gdje je imao ključnu ulogu u projektu implementacije osnovne bankarskog sustava na međunarodnoj razini.

Dragan Rapić je Senior Backend Developer i Head of Engineering u švicarskoj tvrtki Revendo, čiji splitski odjel dizajnira, gradi i održava dijelove softverske infrastrukture, uključujući online trgovine ili poslovne sustave.

O moderatoru:

Ante Dagelić je Co-Founder & CTO tvrtke GetByBus. Doktorirao je na analitici podataka i računarne sigurnosti, investira u startupe te vodi idiličan obiteljski život u svom gradu.

Program DEV Night-a održava se na hrvatskom jeziku, a lokaciju otkrivamo uskoro.

Prijavi se za besplatno sudjelovanje na DEV Night-u putem ovog obrasca!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti