Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Prijavi se za sudjelovanje: Organiziramo DEV Night!

Romana Ban

Romana Ban

08.03.2024.

Ako si developer, s više ili manje iskustva, imamo dobru vijest. Naime, upravo za tebe pripremamo događaj koji nipošto ne smiješ propustiti!

Split Tech City 27. ožujka s početkom u 18 sati organizira DEV Night!

Više detalja, uključujući lokaciju održavanja, otkrit ćemo ti u naredna dva tjedna.

Naš cijeli tim već neko vrijeme marljivo priprema ovaj poseban događaj, no glavni organizator je onaj koji je cijelu ideju i pokrenuo – Antonio Šerić, dopredsjednik naše udruge.

Antonio je u Split Tech Cityju aktivan od samih početaka te je upravo on, uz Tonija Trivkovića, najviše doprinio samom osnivanju i početku rada naše udruge.

Osim što je developer i suosnivač tvrtke littlecode, Antonio je pokretač Mobile Monday Meetup-a, događaja koji je godinama okupljao, povezivao i educirao programere.

“Zadnjih godina u našem gradu nedostaje developerskog contenta, tako da sam odlučio organizirati nešto upravo za programere i one koji se namjeravaju baviti programiranjem. Uz pomoć ostatka Split Tech City zajednice, okupio sam developersku ekipu bogatog iskustva, stručnjake koji su spremni podijeliti svoja znanja kolegama i dati savjete generaciji koja tek dolazi”, kazao je Antonio.

Program će se sastojati od 3 predavanja, 1 panel rasprave i umrežavanja. Sudjelovanje je besplatno.

Ovaj događaj namijenjen je svima koji se bave programiranjem jer će pokriti teme poput arhitekture, koncepata i soft skillova – vještina koje su ključne za razvoj svakog developera!

“Kao uvijek, i na DEV Nightu naglasak nam je na sadržaju ispred forme, što znači da ćemo svi skupa uživati u opuštenoj atmosferi no-bullshit događaja. Ulaz je slobodan, a termin usred tjedna odabran je kao idealan način inspiracije i umrežavanja nakon posla”, naglašava Toni.

Ako ti zvuči zanimljivo, ovaj događaj obavezno stavi u svoj kalendar i podijeli informaciju sa svima koje bi moglo zanimati! I ne zaboravi da je ulaz besplatan, ali prijave su obvezne:

Prijavi se za sudjelovanje putem ovog obrasca!

Sigurni smo da ćeš uživati, opustiti se, naučiti nešto novo, steći zanimljiva poznanstva i provesti ugodnu večer u društvu brojnih developera.

P.S. Ovim putem također pozivamo da nam se jave sve tvrtke zainteresirane za sponzorstvo! 😉

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti