Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ivo Lukač (Netgen) je drugi DEV Night predavač!

Split Tech City

Split Tech City

18.03.2024.

Nastavljamo s predstavljanjem stručnjaka od kojih ćete upijati iskustvo, znanje, savjete i inspiraciju na našem prvom DEV Night-u!

DEV Night održat će se 27.3. od 18 sati, a sastojat će se od 3 predavanja, 1 panel rasprave i umrežavanja.

Prvi predavač kojeg smo vam predstavili je Vedran Jukić, tehnički direktor i suosnivač Daytone.

Drugo predavanje održat će Ivo Lukač (Netgen), koji ima više od 20 godina iskustva u web industriji.

Ivo je sudjelovao na brojnim digital projektima kao voditelj, inženjer, arhitekt i savjetnik. Njegovo iskustvo uključuje e-commerce projekte u Norveškoj i Austriji, projekte regulatorne reforme u Vijetnamu, Thailandu, Armeniji, Egiptu, kao i još puno raznih web rješenja za klijente u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posjeduje duboko znanje o web arhitekturama, sustavima za upravljanje sadržajem, e-commerce rješenjima i integracijima, a na web konferencijama različitog tipa predaje od 2010. Organizira Web Summer Camp od 2012.

O predavanju “Learn to appreciate legacy”:

“​Rad sa starim legacy kodom ponekad frustrira web developere. Međutim, bitno je prepoznati da u svijetu postoji značajna količina legacy koda, koja premašuje količinu non-legacy koda. Iako developeri možda radije započinju projekte od nule, to često nije moguće. Zbog toga je, kad namjeravate zamijeniti legacy kod novijom verzijom, ključno cijeniti i poštivati ​​postojeći kod zato što već funkcionira te ne postoji jamstvo da će novi kod raditi bolje”, ističe Ivo.

Prijavi se za besplatno sudjelovanje na DEV Night-u putem ovog obrasca!

Više informacija o ostalim predavačima, kao i o lokaciji održavanja, donosimo uskoro.

P.S. Program DEV Night-a održava se na hrvatskom jeziku!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti