Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Vedran Jukić (Daytona) je prvi DEV Night predavač!

Split Tech City

Split Tech City

15.03.2024.

Bez da smo objavili išta o programu, već se vas stotinu prijavilo za sudjelovanje na događaju za developere koji uskoro pripremamo!

Što reći nego – hvala na povjerenju! 🙂

DEV Night održat će se 27.3. od 18 sati, a sastojat će se od 3 predavanja, 1 panel rasprave i umrežavanja.

Sad je vrijeme da vam počnemo otkrivati koga ćete sve imati priliku slušati, odnosno od koga ćete upijati iskustvo, znanje, savjete i inspiraciju.

Prvi predavač kojeg vam predstavljamo je Vedran Jukić, tehnički direktor i suosnivač Daytone.

Vedran je iskusan inženjer koji strastveno želi pojednostaviti razvojni proces. Vedranov poslovni razvoj obilježen je njegovom neumoljivom težnjom za stvaranjem besprijekornog iskustva kodiranja i njegovim snažnim uvjerenjem u snagu standardiziranih razvojnih okruženja.

S gotovo dva desetljeća iskustva u razvoju softvera i sa strašću prema poduzetništvu, on vodi Daytonu prema tome da postane voditelj razvojnih okruženja.

Daytona je hrvatski startup, sa sjedištem u New Yorku, koji pruža rješenje za poboljšanje developerskog okruženja, tzv. Development Environment Management.

Ima 11 zaposlenika u Europi i SAD-u. Uz Vedrana, iza Daytone stoje Ivan Burazin i Goran Draganić; svi su oni započeli svoju developersku karijeru još 2009. godine.

O predavanju “Reproducible development environments”:

Proces postavljanja razvojnog okruženja (Development Environment) može biti naporan, a u velikim tvrtkama to može potrajati i do nekoliko tjedana, što ima negativan učinak na produktivnost i dovodi do frustracija.

“Standardiziranje Development Environment-a uklanja glavobolje te osigurava dosljednost i ponovljivost u cijelom timu. U predavanju na DEV NIght-u predstavit ću popularne konfiguracijske standarde i alate koje svatko može koristiti za poboljšanje svog tijeka razvoja”, najavljuje Vedran.

Ne propusti priliku za učenjem od Vedrana – prijavi se za besplatno sudjelovanje na DEV Night-u putem ovog obrasca!

Više informacija o ostalim predavačima, kao i o lokaciji održavanja, donosimo sljedeći tjedan.

P.S. Program DEV Night-a održava se na hrvatskom jeziku!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti