Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

ZGRABI PRILIKU: Primamljive poslovne ponude splitske tehnološke zajednice

Tina Tomičić

Tina Tomičić

25.10.2021.

IT industrija rapidno raste i širi se i stoga ne iznenađuje što većina firmi (relativno) često traži pojačanje, ali isto tako se i suočava s nedostatkom dovoljno iskusnog kadra.

S obzirom da smo spona između poslodavaca i potencijalnih zaposlenika i dajemo sve od sebe da pametni ljudi i inovativni projekti nađu svoje mjesto pod splitskim suncem, putem našeg portala i društvenih mreža redovito vas izvještavamo o otvorenim poslovnim pozicijama svih tvrtki članica zajednice.

Iako svakodnevno donosimo sadržaj koji informira, gradi i motivira, sekcija poslovi na našem portalu već odavno je na tronu kao najčitanija što nas neizmjerno veseli. Samo prošli mjesec tu je sekciju pretraživalo preko 1,300 ljudi!

Zapošljavanje mladih u Splitu i jačanje splitske IT zajednice razlog je našeg djelovanja od samog početka, a u nastavku pročitajte koje firme zapošljavaju i što očekuju od budućih kolega.

Krenimo redom…

Agilno

Tvrtka Agilno nedavno je proslavila svoj 5. rođendan, što znači da od 2016. godine svakodnevno razvija na desetke web i mobilnih aplikacija koje uspješno lansira na sjevernoameričko tržište. Pokrivaju širok spektar industrija, od telemedicine do trade show industrije za hardware tvrtke i mnogih drugih. 

Dio tima tvrtke Agilno

“U 2021. smo hrabro zakoračili u daljni razvoj tvrtke, šireći naše urede u Texasu i Osijeku. Želja nam je nastaviti s rastom kao i do sada i pružiti priliku talentiranim i vrijednim pojedincima da zajedno s nama rade na revolucionarnim rješenjima”, poručuju iz tvrtke, a ukoliko se želite pridružiti ovom timu u Splitu ili Osijeku, bacite oko na otvorene pozicije:

Front-End developer (m/ž), Back-End developer (m/ž), React Native developer (m/ž).

Sretno! 🙂

Dept

Digitalna agencija za kreativnost, tehnologiju i podatke zapošljava QA inženjera i UX/UI dizajnera. Ako imaš iskustva na navedenim pozicijama i želiš sudjelovati u izradi vodećih digitalnih proizvoda, usluga ili kampanja – na pravom si mjestu!

“Od 1996. živimo i dišemo našu “dovoljno veliki da se snađemo, dovoljno mali da brinemo” kulturu.”

GetByBus

U srpnju smo pisali o akviziciji lokalne firme GBB i izraelskog giganta Bookaway grupacije zahvaljujući kojoj je GBB bliže cilju da postane Booking.com kopnenog i prekomorskog prijevoza.

Tim čini 20-ak profesionalaca koji pokrivaju različite zadatke unutar industrije, od IT rješenja do prodaje, a trenutno svoj tim žele proširiti marketinškim i developerskim stručnjacima:

Digital Marketing Manager/Growth Marketing Manager, SEO Specialist, Junior Marketing/Digital Advertising Specialist, Web developers (PHP).

GBB tim
Parklio

Startup parklio započeo je s jednom pametnom parking barijerom, a porastao do prodaje cjelovitih rješenja za pametno parkiranje, a moto tima je: “Nema problema, samo rješenja!”

Parklio tim

Želite im se pridružiti? Zapošljavaju i juniore i seniore:

Junior Back-End developer (m/ž), Back-End developer (m/ž), Senior Javascript developer (m/ž).

SeekandHit

SeekandHit je tehnološka tvrtka koja se fokusira na pružanje usluga i izradu rješenja po narudžbi u marketing tech, podatkovnoj i analitčkoj industriji, a imaju otvorenih čak 7 različitih pozicija za zapošljavanje:

Back-End developer (m/ž)
Javascript developer (m/ž)
QA Engineer (m/ž)
Data Analyst (m/ž)
Product Manager (m/ž)
Digital Marketing Specialist (m/ž)
HR Generalist (m/ž)

Dio SeekandHit tima

Nastavite pratiti sekciju poslovi na našem webu koju redovitu osvježavamo novim prilikama i hrabro koračajte neutabanim stazama. 🙂

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti