Pozitiva petkom: Zavirili smo u još uvijek otvorene oglase za posao

Dok mnogi poslodavci, ne videći drugog izlaza, u zadnje vrijeme snizuju plaće i/ili otpuštaju zaposlenike, želimo istaknuti svijetle primjere iz splitskog IT sektora po pitanju radnih mjesta.

Nadamo se da među vama ima onih koji će se prijaviti na neki od otvorenih oglasa ili, pak, proslijediti korisnu informaciju onima kojima bi moglo biti zanimljivo.

Krenimo!

Kickstarter menadžer i voditelj marketinga (ž/m)

Mushroom Cups, hrvatska firma koja proizvodi funkcionalne napitke, u potrazi je za osobom koja će im provesti Kickstarter kampanju i voditi marketing.

Uz rad na razvoju i provedbi Kickstarter strategije i marketinških aktivnosti vezanih za kampanju, osoba koju odaberu upravljat će marketinškim budžetom.

Radno mjesto je novouređeni ured od 200 kvadratnih metara, a radno vrijeme je fleksibilno, od ponedjeljka do petka.

Uz odlične financijske uvjete, ovo radno mjesto nudit će i neiscrpan izvor Mushroom Cups kave, od koje svatko postaje neumoran. 🙂

Rok za prijavu je 15.4.2020., a sve detalje možete vidjeti ovdje.

Senior frontend developer (ž/m)

Little Code je splitska tvrtka koja se specijalizirala za izradu custom web i mobilnih aplikacija za klijente iz cijelog svijeta, a zbog povećanog obujma posla traže Senior frontend developera (ž/m) koji bi radio na “greenfield” projektu za njihovog klijenta.

Neki od zadataka koji očekuju odabranu osobu su kreirati responzivni web prema dobivenom predlošku i raditi s UX i UI dizajnerima. Očekuju se kandidati s najmanje 4 godine iskustva u web developmentu, koji vrlo dobro poznaju engleski jezik.

Zanimljivo je da se novom članu tima, uz standardno odličnu plaću, fleksibilno radno vrijeme i stolni nogomet, kao bonus nudi i usavršavanje u smislu omogućavanja željene stručne literature, certificiranja i sl.

Sve detalje možete vidjeti ovdje.

Senior React Native developer (ž/m)

Internacionalna firma koja stoji iza pametne barijere za parking “Parklio” traži nekoliko pojačanja za svoje redove, a ovim putem ističemo oglas za radno mjesto Senior React Native developer (ž/m).

Među uvjetima su najmanje 3 godine iskustva u razvoju mobilnih aplikacija i iskustvo rada s React Native. Rad na navedenoj poziciji obuhvatat će IoT razvoj mobilnih aplikacija, razvoj značajki za vlastite aplikacije te razvoj aplikacija i značajki koje povezuju Bluetooth Low Energy uređaje.

Uz rad u dinamičnoj i poticajnoj sredini s mladim timom suradnika, privlačno je i što će novozaposlena osoba dobiti priliku za definiranje Parklio brenda u budućnosti.

Sve detalje vezane za ovaj oglas možete vidjeti ovdje, a ostale otvorene pozicije pronađite u našoj sekciji Poslovi.

Sretno svima! 🙂

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.