Tvrtka

Parklio


Parklio je mlada firma iz Splita koja se izdigla iz startup faze te danas predstavlja stabilnu, rastuću silu u oblikovanju parking rješenja suvremenog grada. Pametna parking barijera je jedinstveni proizvod koji se krije iza imena Parklio. Parklio barijera omogućava zaštitu i kontrolu parking mjesta preko mobilnih uređaja, dijeljenje ključeva među korisnicima, radnu autonomiju, visoko kvalitetnu zaštitu, web platformu za analizu podataka i još mnogo toga.

Parklio je 2017. godine proglašen drugim najboljim startupom na svijetu u ranoj fazi razvoja u konkurenciji od više od 5 000 startupova u Singapuru. Na krilima priznanja na svjetskoj razini, mnoštvo nagrada i ohrabrenja, tvrtka dobiva strateške partnere te počinje sa serijskom proizvodnjom. Pametna barijera ubrzano osvaja europska tržišta i danas je prisutna na preko 24 tržišta diljem svijeta.

Zahvaljujući održavanju visoke kvalitete u poslovanju, predanom i stručnom timu, korištenju naprednih tehnologija, umrežavanju i neprestanom osluškivanju potreba dinamičnog tržišta, Parklio u svoje dvije godine na tržištu bilježi znatne stope rasta te se nastavlja širiti.

Novi projekti sami dolaze, implementiraju se nove značajke, unaprjeđuju postojeće i prodire se na nova tržište te su potrebni novi talenti koji će sudjelovati u ispisivanju ove uzbudljive priče.

Posjeti web stranicu tvrtke