Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

scaleup Office Split

scaleup Office Split je funkcionalno, atraktivno i inspirativno radno okruženje koje svojim članovima olakšava daljnji razvoj, širenje, sinergiju i zajedništvo.

Naši članovi vole istaknuti kako se kod nas osjećaju kao kod kuće.

scaleup Office Split idealno je mjesto za sve koji traže pozitivno i profesionalno radno okruženje i žele se umrežiti.

Naš cilj je dati svakom novom članu prostor da se predstavi, umreži i razvije. Stvaramo prostor za inspiraciju i pozitivnu energiju.

Kao mrežna platforma, okupljamo ljude različitih nacionalnosti i djelatnosti te nudimo maksimalnu fleksibilnost s našim sustavom “Office-as-a-Service”.

Naši moderno opremljeni uredi i prostori stoje vam na raspolaganju ako tražite poticajnu radnu atmosferu u coworking okruženju. Osim toga, svojim članovima nudimo sofisticiranu uslugu za svaki sastanak i događaj.

Kao ambasadori grada Splita i Dalmacije veselimo se što će i drugi ljudi otkriti dalmatinsku obalu i moći s nama uživati u mediteranskom načinu života.

Naša pomno odabrana lokacija okružena mnoštvom lokalnih sadržaja omogućit će članovima da istraže i upoznaju Split. Blizina mora i starog grada svakako je izbor poslovnog prostora po mjeri svakoga.

Veselimo se Vašem dolasku!

Smart Office Solution d.o.o.

Adresa: Poljička cesta 39, 21000 Split

OIB: 88088383589

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu