Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Re.Split

Nismo svi isti i to je ono što nas čini posebnima

Re.Split je vrhunski coworking prostor smješten u srcu Sveučilišnog kampusa u Splitu. Prethodno poznati kao Tech Resources, transformirali smo agenciju za razvoj softvera i savjetovanje i podarili joj svježi identitet i dodatnu vrijednost – Re.Split Coworking. Naš coworking prostor ima za cilj poticanje živahne zajednice uz pružanje iznimne usluge našim klijentima.

Dizajnirano da se odvoji od monotonije, naše moderno radno mjesto nudi udobnost, fleksibilnost, praktičnost, dostupnost i inspiraciju. Ponosimo se svojom pažnjom posvećenom detaljima, s biofilnim i umjetničkim dizajnom koji stvara osvježavajući ambijent. Uživajte u svježe mljevenoj kavi u našem internom kafiću i prepustite se opuštajućoj zoni koja potiče produktivnost.

U Re.Splitu nudimo moderna, dobro opremljena i potpuno namještena radna mjesta dizajnirana upravo za vaše potrebe. Bilo da preferirate mirno i privatno okruženje ili suradnju s pojedincima koji isto razmišljaju, imamo idealan radni prostor za vas.

Od ureda do otvorenih i poluotvorenih radnih prostora, kao i konferencijske sobe, brinemo o različitim stilovima rada. Naša prilagodljivost i konkurentne cijene čine nas savršenim izborom za ostvarivanje ciljeva.

Naš coworking prostor nije samo mjesto za rad već i mjesto za održavanje raznih događanja. Naš predani tim osigurava besprijekorno upravljanje svakim detaljem, omogućujući vam da se usredotočite na uspjeh vašeg događaja. S prilagodljivim sadržajima i personaliziranim pristupom stvaramo fantastično iskustvo koje odgovara vašoj jedinstvenoj atmosferi. Nizom dostupnih usluga i resursa, udovoljavamo različitim zahtjevima događaja i imamo iskustvo zadovoljnih klijenata.

Otkrijte što izdvaja Re.Split i pridružite se našoj iznimnoj coworking zajednici. Doživite savršenu mješavinu produktivnosti, suradnje i inovacije u prekrasnom gradu Splitu.

Tech Resources d.o.o

Adresa: Cvite Fiskovića 4, 21000 Split

OIB: 82776983202

Povezane novosti

Istraži zajednicu