Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

SCALEUP ACADEMY: Uči o prezentacijskim vještinama, feedbacku i dizajnu!

Split Tech City

Split Tech City

14.09.2023.

Dobra vijest za sve koji žele poboljšati svoje vještine i znanja kako bi postali uspješniji u poslovnom svijetu stiže iz najvećeg coworking prostora u Dalmaciji:

scaleup Office Split u rujnu organizira Scaleup Academy!

Riječ je o nizu edukativnih događanja koji će se održavati na adresi Poljička cesta 39, gdje je smješten scaleup Office Split.

Dunja Vuković o prezentacijskim vještinama i davanju povratne informacije

Dvije edukacije bit će iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, a vodit će ih Dunja Vuković, psihologinja i HR konzultantica.

Radionica Presentation Skills održat će se 23. rujna.

Prezentiranje je jedna od ključnih vještina u poslovnom svijetu, ali i u životu općenito. Zato je važno naučiti kako prezentirati svoje ideje i poruke na jasan i uvjerljiv način te motivirati publiku na akciju.

Radionica Giving Feedback održat će se 30. rujna.

Davanje feedbacka je neizbježan dio poslovnog okruženja, ali i svakodnevnog života. Kvalitetan feedback omogućuje nam da unaprijedimo svoje performanse, poboljšamo komunikaciju i razvijemo se kao osobe.

Voditeljica edukacije, Dunja Vuković, po struci je magistra psihologije, a svoje 12-godišnje iskustvo stekla je radeći kao psihologinja u ljudskim potencijalima. Radila je za velike financijske institucije u bankarskom i revizorskom sektoru, kao i u IT industriji te oglašivačkoj industriji. Posebno iskustvo stekla je i kao HR konzultantica, gdje je imala doticaj s raznim industrijama na različitim HR projektima. Certificirani je NLP Leadership praktičar i NLP coach, a ima i položen prvi stupanj bihevioralno-kognitivne terapije.

“Moto kojim se vodim je da svatko od nas može i treba biti zadovoljan na poslu na kojem provodi većinu svog dana, stoga je ta nit vodilja protkana i u HR prakse i procese koje pomažem kreirati, kao i u treninge, coaching i selekcije koje održavam.”

Nikolina Jerković o dizajnu

Osim o upravljanju ljudskim potencijalima, uz Scaleup Academy moći ćeš naučiti više i o dizajnu, i to od Nikoline Jerković.

Radionica Basics of Design održat će se 28. rujna.

Dizajn je vrlo važan u našem svakodnevnom životu jer se nalazi u svemu oko nas – od predmeta koje koristimo do web stranica koje pregledavamo. Osnovni principi dizajna pomažu nam da razumijemo kako se oblikuje vizualna poruka i kako privući pažnju publike.

Predavačica je Nikolina Jerković, vlasnica Llano Agency. Nakon pohađanja Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju, upisuje Sveučilišni odjel za stručne studije u Splitu i stječe diplomu iz smjera IT-a. Od 2013. godine radi kao dizajnerica vizualnih komunikacija, a specijalizirala se u brendiranju i rebrendiranju proizvoda i usluga namijenjenih krajnjem potrošaču.

Od 2017. godine predaje grafički dizajn kroz grupne i individualne instrukcije te samostalno radi od 2018. u vlastitoj agenciji za dizajn i brending pod imenom Llano. Autorica je knjige o grafičkom dizajnu Nije sve u izgledu (Looks aren’t everything).

“Dizajnerica sam vizualnih komunikacija novije generacije, a to znači da se bavim dizajnom čiji je zadatak neverbalna komunikacija između onog tko šalje poruku i onoga kome je ta poruka namijenjena. Moja strast je pomaganje malim brendovima i mentoriranje dizajnera početnika.”

Sve detalje o spomenutim radionicama možeš vidjeti na stranicama scaleup Office Split.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti