Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

scaleup Office Split širi svoje prostorije i osigurava popuste STC članovima

Romana Ban

Romana Ban

23.09.2022.

Odlične vijesti dolaze iz Split Tech City zajednice; najveći coworking prostor u Dalmaciji, ujedno naš član, uskoro dodatno širi svoje kapacitete!

Naime, scaleup Office Split otvorio je svoja vrata u veljači 2022. na adresi Poljička cesta 39, a već osam mjeseci nakon slijedi širenje.

Širi prostor, veće mogućnosti

Kako nam je otkrio Ivica Perić, osnivač i vlasnik navedenog coworkinga, u listopadu planiraju službeno otvorenje proširenog prostora.

Tako će u ponudi imati prostore na oko 800 m2, koji će sadržavati:

  • coworking prostor,
  • 12 privatnih ureda,
  • 2 meeting sobe,
  • phone booth i
  • event prostor za do 100 osoba.
Umrežavanje i razvijanje

Kao što smo ranije pisali, već sad je scaleup Office Split funkcionalno, atraktivno i inspirativno radno okruženje koje svojim članovima olakšava daljnji razvoj, širenje, sinergiju i zajedništvo.

Njihov je cilj dati svakom novom članu prostor da se predstavi, umreži i razvije.

“Stvaramo prostor za inspiraciju i pozitivnu energiju. Scaleup Office Split idealno je mjesto za sve koji traže pozitivno i profesionalno radno okruženje i žele se umrežiti”, kazao je Perić.

Više od coworkinga

Kao mrežna platforma, okupljaju ljude različitih nacionalnosti i djelatnosti te nude maksimalnu fleksibilnost svojim sustavom “Office-as-a-Service”.

Ivica Perić

Osim toga, svojim članovima nude sofisticiranu uslugu za svaki sastanak i događaj.

“Kao ambasadori grada Splita i Dalmacije, veselimo se što će i drugi ljudi otkriti dalmatinsku obalu i moći s nama uživati u mediteranskom načinu života. Naša pomno odabrana lokacija, okružena mnoštvom lokalnih sadržaja, omogućit će članovima da istraže i upoznaju Split. Blizina mora i staroga grada svakako je izbor poslovnog prostora po mjeri svakoga.”

Popusti za Split Tech City članove

Osim što nas je razveselila vijest o širenju njihovih prostornih kapaciteta, posebno nam je drago prenijeti vijest o pogodnostima koje scaleup Office Split omogućuje svim članovima naše rastuće zajednice:

Split Tech City članovi imaju 10% popusta na sve scaleup Office Split usluge!

Isplati se biti dio naše zajednice! 😀

scaleup Office Split, hvala vam i sretno!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti