Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

scaleup Office Split otvorio drugi kat: Imamo sve što coworkerima treba!

Split Tech City

Split Tech City

31.10.2022.

Prošlog je četvrtka, 27.10.2022., svečano otvoren drugi kat scaleup Office Split coworkinga

Najveći coworking prostor u Dalmaciji tako sad u ponudi ima prostore na oko 800 m2, koji sadržavaju:

  • coworking prostor,
  • 12 privatnih ureda,
  • 2 sobe za sastanke,
  • phone booth i
  • event prostor za do 100 osoba.

Osim ureda, coworking prostora i soba za sastanke, nude mogućnost održavanja radionica, seminara i prezentacija različitih karaktera uz ponudu potrebne opreme. 

Proširenjem prostora do stvaranja veće zajednice

U opuštenoj su se atmosferi okupili i podružili brojni članovi splitske IT zajednice kako bi čestitali gosp. Ivici Periću, vlasniku coworkinga, koji nam je kazao:

“Nadamo se kako će ovo proširenje pridonijeti daljnjoj integraciji različitih IT, kulturnih i obrazovnih zajednica na našim prostorima i potaknuti stvaranje još veće zajednice.”

Sve što coworkeru treba

Kad su krenuli s poslovanjem, priznao je, bili su svjesni potencijalnih prepreka na koje bi mogli naići, ali cijelo ih vrijeme, od samog početka, vodi ista ideja:

“Split ima pregršt potencijala da postane ‘hotspot’ za digitalne nomade, freelancere i poduzeća koja žele usvojiti hibridni koncept poslovanja.”

U svemu tome, dodaje, nastoje postići da upravo scaleup Office Split bude “sve ono što jednom coworkeru treba”.

Čestitamo!

Uz gosp. Perića, čast simboličnog rezanja vrpce povodom otvaranja proširenog dijela scaleup Office Split coworkinga dobio je poduzetnik Jan de Jong, inače predsjednik Udruge digitalnih nomada Hrvatske.

“Velika nam je čast što se otvorenju pridružio gospodin Jan de Jong. Ovakav poslovni potez ipak ne bi bio moguć bez njegove inicijative da Hrvatska zakonski regulira boravak digitalnih nomada”, pojasnio je gosp. Perić.

Ivica Perić

Čestitamo scaleup Office Split ekipi na odličnom poslovanju i želimo im još puno uspjeha, a tebe podsjećamo da Split Tech City članovi imaju 10% popusta na sve njihove usluge!

Fotografije: scaleup Office Split

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti