Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

IRI Centar

IRI centar je poduzetnička potporna organizacija koja je usmjerena jačanju lokalnih, regionalnih i nacionalnih kapaciteta za istraživanje, razvoj inovacije i poslovni rast.

Potičemo poduzetnike da uključe inovativne projekte i poslovne koncepte u svoje razvojne strategije i pomažemo im u ostvarivanju rezultata pružajući usluge u području financiranja, planiranja investicija, zaštite intelektualnog vlasništva i digitalnog rasta.

#IRI CENTAR PPI za prijavu i provedbu EU projekata

IRI Centar pruža visoko specijalizirane usluge poslovnog planiranja, praćenja investicija te prikupljanja sredstava (fundraising). Bez obzira na fazu razvoja, javna non-eqity sredstva su tu za razvoj vašeg poslovanja, a mi vam savjetujemo kako da ista efikasno iskoristite za poslovni rast. Naša lista partnera i njihove uspješne priče su dovoljan dokaz da znamo raditi svoj posao. #Capax, #Sintaksa, #GetByBus, #Parklio, #Gammachef, #Mushroomcups.

#IRI CENTAR HUB za digitalnu transformaciju

Kao dio međunarodnog klastera za podršku kulturnih i kreativnih industrija, IRI Centar pruža podršku u razvoju novih digitalnih proizvoda. S opremljenim audio-video studiom u Kaštel Novom te s akceleratorskim programom za digitalno prepričavanje, IRI Centar je dio kulturnih i kreativnih industrija u području održivog digitalnog poslovanja. Digitalna transformacija kreće od društva. Kreativno društvo i društveno-korisne inovacije naša su strast, a digitalna tehnologija je katalizator pozitivne promjene.

#3angle.org IRI CENTAR NET za jačanje istraživačko-razvojnog okruženja

Javno zagovaranje istraživačko-razvojnih programa, upravljanje istraživačkim klasterima i konzorcijima te isporuka specijaliziranih usluga sumiraju strateško usmjerenje IRI Centra u području istraživanja i razvoja. IRI Centar pruža pomoć u izradi istraživačkih prijedloga, sudjelujemo u formiranju i upravljanju projektnim konzorcijima te kroz vlastite projekte kao što su #OBOreuse i #CCI4TOURISM dajemo podršku lokalnim i internacionalnim inicijativama.

IRI Centar d.o.o.

Adresa: Cesta dr. Franje Tuđmana 273, Kaštel Gomilica

OIB: 70926422788

Istraži zajednicu

IRI Centar

IRI centar je poduzetnička potporna organizacija koja je usmjerena jačanju lokalnih, regionalnih i nacionalnih kapaciteta za istraživanje, razvoj inovacije i poslovni rast. Mi potičemo poduzetnike da uključe inovativne projekte i poslovne koncepte u svoje razvojne strategije i pomažemo im u ostvarivanju rezultata pružajući usluge u području financiranja, planiranja investicija, zaštite intelektualnog vlasništva i digitalnog rasta.

#IRI CENTAR PPI za prijavu i provedbu EU projekata

IRI Centar pruža visoko specijalizirane usluge poslovnog planiranja, praćenja investicija te prikupljanja sredstava (fundraising). Bez obzira na fazu razvoja, javna non-eqity sredstva su tu za razvoj vašeg poslovanja a mi vam savjetujemo kako da ista efikasno iskoristite za poslovni rast. Naša lista partnera i njihove uspješne priče su dovoljan dokaz da znamo raditi svoj posao. (Capax, Sintaksa, GetByBus, Parklio, Gammachef, Mushroomcups)

#IRI CENTAR HUB za digitalnu transformaciju

Kao dio međunarodnog klastera za podršku kulturnih i kreativnih industrija, IRI Centar pruža podršku u razvoju novih digitalnih proizvoda. Sa opremljenim audio-video studiom u Kaštel Novom te s akceleratorskim programom za digitalno prepričavanje IRI Centar je dio kulturnih i kreativnih industrija u području održivog digitalnog poslovanja. Digitalna transformacija kreće od društva. Kreativno društvo i društveno-korisne inovacije naša su strast, a digitalna tehnologija je katalizator pozitivne promjene. (3angle.org)

IRI CENTAR NET za jačanje istraživačko-razvojnog okruženja Javno zagovaranje istraživačko-razvojnih programa, upravljanje istraživačkim klasterima i konzorcijima te isporuka specijaliziranih usluga sumiraju strateško usmjerenje IRI Centra u području istraživanja i razvoja. IRI Centar pruža pomoć u izradi istraživačkih prijedloga, sudjelujemo u formiranju i upravljanju projektnim konzorcijima te kroz vlastite projekte kao što su OBOreuse i CCI4TOURISM dajemo podršku lokalnim i internacionalnim inicijativama.

IRI CENTAR d.o.o.

Adresa: Cesta dr. Franje Tuđmana 273, Kaštel Gomilica
OIB: 70926422788

Povezane novosti

Istraži zajednicu