Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan
Naš cilj je razvoj liderskih vještina

AIESEC je┬áme─Ĺunarodna udruga za mlade┬áljude namijenjena istra┼żivanju i razvijanju liderskih vje┼ítina. Mi smo nepoliti─Źka, neovisna i neprofitna organizacija koju vode osobe mla─Ĺe od 30 godina. Njezini ─Źlanovi nastoje pobolj┼íati sebe i zajednicu oko sebe te su zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo, kulturno razumijevanje, iskustvenom u─Źenju i upravljanju.

AIESEC ne diskriminira na temelju etni─Źke pripadnosti, spola, seksualne orijentacije, vjere ili nacionalnog/ socijalnog podrijetla.

U Hrvatskoj AIESEC je osnovan 1954. godine te trenutno djeluje u ─Źetiri grada:┬áZagreb,┬áSplit,┬áOsijek┬ái┬áVara┼żdin┬áte sa preko 100 ─Źlanova zajedno aktivno rade na┬á17 razli─Źitih projekata┬ákoje se godi┼ínje obnavljaju te nadopunjavaju.

Najzna─Źajniji projekti udruge su ÔÇťWitcÔÇŁ- radionice stranih jezika i ÔÇťDiscover DalmatiaÔÇŁ- projekt namijenjen promociji turizma u Dalmaciji.

AIESEC Split

Adresa: Cvite Fiskovi─ça 5, Split
OIB: 52768104467

Istra┼żi zajednicu