Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
Naš cilj je razvoj liderskih vještina

AIESEC je međunarodna udruga za mlade ljude namijenjena istraživanju i razvijanju liderskih vještina. Mi smo nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija koju vode osobe mlađe od 30 godina. Njezini članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu oko sebe te su zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo, kulturno razumijevanje, iskustvenom učenju i upravljanju.

AIESEC ne diskriminira na temelju etničke pripadnosti, spola, seksualne orijentacije, vjere ili nacionalnog/ socijalnog podrijetla.

U Hrvatskoj AIESEC je osnovan 1954. godine te trenutno djeluje u četiri grada: ZagrebSplitOsijek i Varaždin te sa preko 100 članova zajedno aktivno rade na 17 različitih projekata koje se godišnje obnavljaju te nadopunjavaju.

Najznačajniji projekti udruge su “Witc”- radionice stranih jezika i “Discover Dalmatia”- projekt namijenjen promociji turizma u Dalmaciji.

AIESEC Split

Adresa: Cvite Fiskovića 5, Split
OIB: 52768104467

Istraži zajednicu