Udruga

AIESEC


AIESEC je međunarodna udruga za mlade ljude namijenjena istraživanju i razvijanju liderskih vještina. Mi smo nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija koju vode osobe mlađe od 30 godina. Njezini članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu oko sebe te su zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo, kulturno razumijevanje, iskustvenom učenju i upravljanju.

AIESEC ne diskriminira na temelju etničke pripadnosti, spola, seksualne orijentacije, vjere ili nacionalnog/ socijalnog podrijetla.

U Hrvatskoj AIESEC je osnovan 1954. godine te trenutno djeluje u četiri grada: Zagreb, Split, Osijek i Varaždin te sa preko 100 članova zajedno aktivno rade na 17 različitih projekata koje se godišnje obnavljaju te nadopunjavaju.

Kontaktiraj nas

Udruga

AIESEC


AIESEC je međunarodna udruga za mlade ljude namijenjena da istraže i razviju svoj potencijal vodstva. Mi smo nepolitička, neovisna, neprofitna organizacija koju vode osobe mlađe od 30 godina. Njezini članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu oko sebe te su zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo, kulturno razumijevanje, iskustvenom učenju i upravljanju. AIESEC ne diskriminira na temelju etničke pripadnosti, spola, seksualne orijentacije, vjere ili nacionalnog/ socijalnog podrijetla. 

U Hrvatskoj AIESEC je osnovan 1954. godine te trenutno djeluje u četiri grada: Zagreb, Split,  Osijek i Varaždin, te sa preko 100 članova zajedno aktivno rade na 17 različitih projekata koje se godišnje obnavljaju te nadopunjavaju.