Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

IRI Centar je novi član Split Tech City zajednice

Split Tech City

Split Tech City

16.05.2022.

Oni su kreativni ljudi u tehnološkoj zajednici koji zaslužuju pozornost. Spajaju nespojivo – posao i zadovoljstvo. Najvažnije od svega, odlično se zabavljaju!

Ovaj naoko neozbiljan tim radi vrlo ozbiljne stvari, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, pa su im neki od partnera: Gammachef, splitski FESB, MushroomCups, Parklio, Genom, StorytoApp i dr. 

IRI Centar – kreativni tim za poslovno ubrzanje!

IRI Centar je poduzetnički i poslovni akcelerator i inovacijska agencija.

Djeluje kao neprofitno društvo u vlasništvu IRI zaklade, kojem je cilj poboljšati poslovno okruženje. U poslovnom kontekstu premošćuje jaz između znanstveno-istraživačkih organizacija i gospodarstva.

Usluge posredovanja s početka njihove poslovne priče prerasle su u konzultantske pa su IRI klijenti najčešće mladi poduzetnici koji trebaju pomoć u razvoju svojih poslovnih ideja i plasmanu na tržište.  

Tko sve čini ovaj kreativni tim?

Četiri kantuna IRI Centra drže:

DIGITALNO – Goran Pavlov (dipl.ing.el.)

Jako poznato i drago lice IT scene. Da može živjeti od ideja, bio bi besmrtan. Zajednički nazivnik poslovnog i kreativnog svijeta. Uvijek ima minimalno dva rješenja za svaki problem. Vjeruje kako će inovacijske agencije poput IRI centra zaživjeti i u Hrvatskoj po uzoru na one privatne koje već godinama uspješno posluju na međunarodnoj sceni. Najnepoznatiji celebrity IT zajednice. 

ZELENOBoško Ljubenkov (dipl.ing.agr.)

On zna da Mali Zeleni odavno postoje i pomaže im u pripremi i provedbi više nacionalnih i EU projekata. On je i poslovni savjetnik u inovacijama. Njegov je zadatak ostvarivati želje; ako mislite da Djed Božićnjak ne postoji, niste upoznali Boška! Stručnjak je za prizemljivanje glava koje žive u sedmom nebu.  Spartanac. Glas razuma, oporbeni realist koji s obje noge čvrsto stoji na zemlji i sanja praktično i zeleno. 

DRUŠTVENO – Dana Jurman Jakus (dipl. novinarka)

Do tranzicije ne može doći bez promjene društva, a ona je itekako nositelj promjene u svom okruženju. Kod nje nema odgađanja; po principu akcije–reakcije već dvanaest godina svoje znanje ulaže u razvoj i vođenje društvenog poduzetništva te je strastvena zaljubljenica u pisanje. Ona nije samo društvena kroničarka i puka promatračica, ona je aktivistica i inspiracija onima koji mijenjaju svijet na bolje.

KREATIVNO – Ana Ban (mag.edu. povijesti i mag. komunikologije)

Ona ima priču i u svemu vidi priču. Ako je sve što znate o životu odabrao Đelo Hadžiselimović, onda je ona odabrala sve što kupujete jer ima najnezahvalniji posao na svijetu – pisati reklame i truditi se da ne prebacite program ili stanicu. Kad ne piše za TV, novine i radio, vodi 3angle i okuplja kreativce različitih profila s namjerom da likove iz njihove mašte oživi u digitalnom svijetu. 

3angle_hub

U moderno opremljenim prostorijama u Kaštel Novom, tzv. tvornici snova IRI Centra poznatoj pod nazivom 3angle_hub, odvijaju se edukacije i radionice na kojima se uvijek traži mjesto više.

Ako imate pametnu startup ideju ili jednostavno trebate akcelerator i savjete za posao, vrata IRI Centra širom su otvorena.

Iza njih sjedi najglasniji osmijeh tvrtke, Zorica Radunić (fotografija, dipl.ing.mat) – poslovna administratorica i Kvisko za sve! Ona je uvijek na mjestu i njoj je sve na mjestu. Hodajuća excelica koja ništa ne prepušta slučaju i svaku informaciju provjeri iz minimalno pet izvora. Sve vidi kroz brojke, osim ljudi. Na njih i za najoblačnijih dana gleda kroz ružičaste naočale. 

Inovativne zajednice podržavaju kreativce

Ovaj tim zna kako je majka svake inovacije kreativnost i da nijedna inovativna zajednica ne može biti inovativna ako ne podržava kreativce. To je Split Tech City odavno prepoznao pa se članstvo IRI Centra u communityu takvog tipa podrazumijeva.

Više profesionalaca i pokretačke energije na jednom mjestu neupitno donosi uspjeh! IRI Centar je poslovni prijatelj koji će vas pratiti na poslovnom putu. 

Čast nam je što ćemo s ovom kreativnom ekipom provoditi odlične projekte. IRI Centar, dobrodošli u Split Tech City!

Zajednica

Split Tech City zajednica sastavljena je od dobronamjernih i progresivnih tvrtki, startupa, udruga, inicijativa, ustanova i pojedinaca. Zajedno potičemo i razvijamo IT sektor Splita i regije.

Istraži zajednicu

I vi želite postati dijelom Split Tech City zajednice? Pročitajte uvjete i ispunite prijavnicu! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti