Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije je ustanova za pružanje potpore cjelovitom razvoju potencijalno darovite i visoko motivirane djece i mladih koja promiče obrazovanje potencijalno darovitih učenika u Splitsko-dalmatinskoj županiji, s ciljem stvaranja okvira za rad s darovitim učenicima u Republici Hrvatskoj.

Naša misija je djelovanjem Centra poticati izvrsnost učenika i izvrsnost samog sustava, a vizija ostvarenje punog potencijala svakog izvrsnog i darovitog učenika u SDŽ i RH.

U programima centra godišnje se obrazuje preko 500 učenika iz naše županije, a s njima radi preko 120 mentora u programima koji se odvijaju u suradnji sa srednjim školama domaćinima. Usavršavanje odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s potencijalno darovitim učenicima također je naš primarni interes, kao i organizacija raznih edukacija i konferencija u području rada s darovitima, koje nisu usmjerene samo na koncept darovitosti, već i na podučavanje metoda rada u svrhu unapređenja cjelokupnog sustava.

Vjerujemo da je ostvarivanje punog potencijala naših učenika i odgojno-obrazovnih djelatnika ujedno i jedan od temelja unaprjeđenja obrazovnog sustava i cjelokupnog društva, kao i pokretač ravnopravnosti i društvene uključenosti.

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

Adresa: Ruđera Boškovića 25, Split
OIB: 23732244599

Istraži zajednicu