Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Udruga studenata Dizajna vizualnih komunikacija, DVK je skupina mladih studenata usmjerena na razvoj zajednice, timski rad te širenje umjetnosti i vizualne kulture!

Udruga kreativaca s radom je zapo─Źela 2018. godine te djeluje pod Umjetni─Źkom akademijom sveu─Źili┼íta u Splitu. Udruga broji dvadesetak aktivnih ─Źlanova, sada┼ínjih studenata dizajna vizualnih komunikacija i etabliranih dizajnera s diplomom splitske Akademije.

Udruga studenata DVK je jedina studentska udruga u Hrvatskoj i regiji ─Źiji je glavni interes dizajn vizualnih komunikacija.

Ljubav i entuzijazam prema dizajnu poti─Źe ih na promoviranje dizajna, umjetnosti i vizualne kulture putem izlo┼żbi, dizajnerskih festivala, javnih kampanja poput DVK Enter, Baseline, Lito 2020, Abstrakt itd.

Najdra┼żi projekt im je Festival vizualne kulture KOMBO na kojem je odr┼żano 11 predavanja, 3 radionice i 3 izlo┼żbe. Otvorenje festivala 2020.-te. bilo je rezervirano za izlo┼żbu Tolerancija, inicijatora i autora Mirka Ili─ça. Anga┼żirani dizajnerski projekt na turneji je od 2017.godine kroz 24 dr┼żave, a postavljan je vi┼íe od 50 puta.

Udruga Dizajn vizualnih komunikacija DVK

Adresa: Zagreba─Źka 3, Split
OIB: 77848491580

Istra┼żi zajednicu