Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Udruga studenata Dizajna vizualnih komunikacija, DVK je skupina mladih studenata usmjerena na razvoj zajednice, timski rad te širenje umjetnosti i vizualne kulture!

Udruga kreativaca s radom je započela 2018. godine te djeluje pod Umjetničkom akademijom sveučilišta u Splitu. Udruga broji dvadesetak aktivnih članova, sadašnjih studenata dizajna vizualnih komunikacija i etabliranih dizajnera s diplomom splitske Akademije.

Udruga studenata DVK je jedina studentska udruga u Hrvatskoj i regiji čiji je glavni interes dizajn vizualnih komunikacija.

Ljubav i entuzijazam prema dizajnu potiče ih na promoviranje dizajna, umjetnosti i vizualne kulture putem izložbi, dizajnerskih festivala, javnih kampanja poput DVK Enter, Baseline, Lito 2020, Abstrakt itd.

Najdraži projekt im je Festival vizualne kulture KOMBO na kojem je održano 11 predavanja, 3 radionice i 3 izložbe. Otvorenje festivala 2020.-te. bilo je rezervirano za izložbu Tolerancija, inicijatora i autora Mirka Ilića. Angažirani dizajnerski projekt na turneji je od 2017.godine kroz 24 države, a postavljan je više od 50 puta.

Udruga Dizajn vizualnih komunikacija DVK

Adresa: Zagrebačka 3, Split
OIB: 77848491580

Povezane novosti

Istraži zajednicu