Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Objavili smo cijeli program trećeg Split Tech City Festivala!

Split Tech City

Split Tech City

02.09.2023.

Treće izdanje Split Tech City Festivala, koje će se održati 8. i 9. rujna ove godine u Ljetnom kinu Bačvice, najavili smo prije gotovo tri mjeseca.

Kao i dosad, pri kreiranju programa imali smo na umu misao kojom se vodimo u svim svojim aktivnostima:

sadržaj nam je bitniji od forme!

S obzirom na to da publiku Festivala čini zanimljiv spoj onih koji su tek na početku karijere (a tu ubrajamo i srednjoškolce i studente koji nam uvijek dođu u velikom broju 🙂 ) i onih koji su već priznati i poduzetni profesionalci u svojim područjima, potrudili smo se kreirati

raznolik program koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dvodnevni Split Tech City Festival će u sklopu jednog hrvatskog i jednog internacionalnog dana ugostiti ukupno

22 govornika, 6 predavanja i 5 panela!

Ako na vrijeme kupiš ulaznicu, imat ćeš priliku inspirirati se iskustvima domaćih i međunarodnih stručnjaka te se umrežiti s ljudima sličnih interesa u predivnom ambijentu.

Za slučaj da se još uvijek dvoumiš, baci oko na čitav raspored izlaganja:

  • Am I Too Young to Be Taken Seriously? – Panel – Ron Brumbarger (Apprentice University), Blaž Perić (SmartNest), Ivana Perić (RESOLVE, Silicon Castles), Suzana Špika (Postindustria)
  • International Side of Split – Panel – Geoff Bratton (Udruga stranih poduzetnika), Sara Dyson (Expats in Croatia), Piero Palevsky (freelance programer), Jan Bodnar (Unique People)

Na službenoj stranici Festivala možeš saznati sve detalje, a ulaznice su dostupne na Entrio platformi.

Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti