Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj predavače Split Tech City Festivala: Biljana Cerin

Split Tech City

Split Tech City

04.08.2023.

Treći Split Tech City Festival održat će se 8. i 9. rujna 2023. u Ljetnom kinu Bačvice.

Prvi dan Festivala bit će održan na hrvatskom, a drugi na engleskom jeziku.

Na Festival su dobrodošli svi koji se žele inspirirati uspješnim poduzetničkim pričama iz tehnološkog sektora, bez obzira na trenutno iskustvo i afinitete.

Nakon što smo kao prvog predavača najavili Ivana Biliškova, ostalo je još samo malo ulaznica koje možeš kupiti po ‘early bird’ cijeni!

Stručnjakinja za kibernetičku sigurnost

Danas najavljujemo još jedno predavanje kojem se iznimno veselimo, i to zato što će ga održati inspirativna stručnjakinja koja je jedna od najutjecajnijih žena u svom području:

Biljana Cerin će na 3. Split Tech City Festivalu održati predavanje “Cybersecurity: Kako izgraditi međunarodnu karijeru iz Hrvatske”.

Biljana je direktorica tvrtke Ostendo Consulting, specijalizirane za pružanje savjetodavnih usluga o upravljanju rizicima i sukladnošću s kompleksnim regulatornim zahtjevima u domeni upravljanja rizicima informacijske sigurnosti, zaštite osobnih podataka i sigurnosti informacijskih sustava za vodeće tvrtke u svijetu i u Hrvatskoj.

U predavanju će opisati svoj karijerni put; podijelit će naučene lekcije i savjetovati kojim “prečacima” ići za postići uspjeh u području kibernetičke sigurnosti.

Osvrnut će se na najizazovnije projekte i probleme s kojima se InfoSec (Information security) stručnjaci u svom poslu susreću, naročito s pozicije CISO-a (Chief Information Security Officer).

“InfoSec se često doživljava kao kočničar u razvoju poslovanja, umjesto da ga se postavi na zdrave temelje kako bi mogao biti glavni suradnik biznisu”, objašnjava Biljana.

Među Top 50 najutjecajnijih žena u cybersecurityju

Od 2018.-2021. Biljana Cerin je bila članica Upravnog odbora najveće međunarodne udruge stručnjaka za sigurnost informacijskih sustava (ISC)2.

Proglašena je jednom od Top 50 najutjecajnijih žena u kibernetičkoj sigurnosti u Europi prema izboru vodeće međunarodne stručne publikacije, SC Magazine UK.

Treći Split Tech City Festival idealna je prilika da upoznaš ovu stručnjakinju i inspiriraš se ne samo njenim poslovnim, nego i životnim iskustvom!

Kupi ulaznicu i vidimo se 8.-9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti