Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj predavače Split Tech City Festivala: Ivan Biliškov

Split Tech City

Split Tech City

01.08.2023.

Već znaš da će se treće izdanje Split Tech City Festivala tehnologije i poduzetništva održati 8. i 9. rujna 2023. u Ljetnom kinu Bačvice, zar ne?

Znaš i da će prvi dan Festivala biti održan na hrvatskom, a drugi na engleskom jeziku.

Jasno ti je i da su dobrodošli baš svi koji se žele inspirirati uspješnim poduzetničkim pričama iz tech sektora, bez obzira na trenutno iskustvo i afinitete.

A tko će biti na pozornici?

Sve to znaš, a nemaš pojma tko će na Festivalu nastupati?

Ne brini, vrijeme je za najavu predavača i panelista!

Svakog ćemo ti tjedna otkrivati sve više informacija, a na tebi je samo da kupiš ulaznicu na platformi Entrio! 😀 

Stručnjak za softver i umjetnu inteligenciju

Danas ti predstavljamo prvog predavača.

Riječ je o direktoru splitske softverske razvojne tvrtke Codeasy, osnivaču AI startupa Necogi i doktorandu na splitskom FESB-u iz područja umjetne inteligencije i računalnog vida.

On je Ivan Biliškov, a na 3. Split Tech City Festivalu održat će predavanje “AI i budućnost: Alat, prijetnja ili oboje?”

Ivan je stručnjak za softver i umjetnu inteligenciju, koji je kroz različite projekte demonstrirao svoju predanost inovacijama i unaprjeđenju industrijskih standarda. 

Njegovo predavanje bit će fokusirano na istraživanje dvostrukog učinka umjetne inteligencije (AI) na tržište rada: potencijal za automatizaciju poslova, kao i za stvaranje novih mogućnosti. 

Ivan nam je otkrio što možemo očekivati od predavanja: “Razmotrit ćemo utjecaj AI-a na tradicionalna zanimanja, odnosno na strukturu zaposlenja u različitim sektorima. Prezentirat ću različite perspektive o AI-u kako bismo mogli bolje shvatiti složenost ove tehnologije i njezin potencijalni učinak na društvo.”

Cilj ovog predavanja je pružiti sveobuhvatan pregled različitih gledišta o AI-u, kako bi publika mogla donositi informirane odluke o upotrebi i regulaciji umjetne inteligencije.

“Predavanjem ću nastojati otvoriti put za uravnoteženo razumijevanje ove revolucionarne tehnologije, kako prednosti, tako i rizika koje nosi sa sobom, kako bismo se bolje pripremili za budućnost koja nas očekuje”, najavljuje Ivan.

Mi jedva čekamo čuti ovo predavanje, a ti?

Kupi ulaznicu i vidimo se na trećem Split Tech City Festivalu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti