Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Upoznaj predavače Split Tech City Festivala: Ana Bedalov

Split Tech City

Split Tech City

09.08.2023.

Ostalo je samo 30 dana do trećeg Split Tech City Festivala, koji će se održati 8. i 9. rujna 2023. u Ljetnom kinu Bačvice.

Dosad smo ti otkrili da će prvog dana nastupiti Ivan Biliškov i Biljana Cerin, a drugog Daniel Posavac i Andreas Spechtler.

Sve Early bird ulaznice su rasprodane, ali

srednjoškolci i studenti i dalje mogu kupiti ulaznice po povoljnim cijenama.

Astrofizičarka u poduzetničkim vodama

Danas ti otkrivamo tko će se još u ulozi predavača, odnosno predavačice, popeti na pozornicu prvog dana, kad se program održava na hrvatskom jeziku.

Ana Bedalov će na 3. Split Tech City Festivalu održati predavanje “U poduzetništvo iz znanosti: Koja je spona između astrofizike i akvakulture?”.

Ana je direktorica i osnivačica karmenstudio.ai, koja razvija AI rješenja analiza videa u akvakulturi. 

Ova astrofizičarka koja je s timom otkrila i snimila prvi ekstrasolarni planet izvan sunčevog sustava (GQ Lupi b) još 2006., danas svoja znanja analize digitalnih slika iz svemira primjenjuje u morskim dubinama.

Ana će govoriti o iskustvima i lekcijama iz svoje bogate karijere. Otkrivanje planeta, rad u akademskoj zajednici i znanosti, ulazak u poduzetništvo u četrdesetima, život u inozemstvu, želja za povratkom u rodni kraj – sve je to stalo u dosadašnji Anin CV, a ona je – tek na početku!

Može li otkaz biti odluka koja se ne zažali, zašto je važno kontinuirano imati mentora, što bi radila da ima milijune?

O svemu tome govorit će nam ova poduzetna astrofizičarka koja revolucionizira pristup akvakulturi!

Vidimo se!

Treći Split Tech City Festival idealna je prilika da upoznaš ovu stručnjakinju i inspiriraš se njenim ne samo poslovnim, nego i životnim iskustvom!

Na Festival su dobrodošli svi koji se žele inspirirati uspješnim poduzetničkim pričama iz tehnološkog sektora, bez obzira na trenutno iskustvo i afinitete.

Kupi ulaznicu i vidimo se 8. i 9. rujna u Ljetnom kinu Bačvice!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti