Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NEXT panel rasprava: Šta ću ja sa sobom?

Split Tech City

Split Tech City

14.03.2023.

Najavimo NEXT, najavimo prvu i drugu NEXT predavačicu, a onda vas natjeramo da se dobro zamislite s ovim pitanjem koje je ujedno i naslov NEXT panel rasprave…

Odgovor na pitanje iz naslova je jednostavan:

“Pa doć’ na NEXT 25. ožujka u 10:00 u Amfiteatar Doma mladih. Eto šta ću sa sobom!”

Naravno da ćete doći na NEXT!

Kad narastem, bit ću…

Šalu na stranu, panel rasprava s razlogom ima takav naslov jer ste se vjerojatno svi barem jednom to zapitali:

Što ću sa sobom? Što ću u budućnosti? Što želim postati? Što želim biti? Kako do toga doći?

Dolazak na NEXT vam može ponuditi odgovore na neka od tih pitanja!

Glavna tema panel rasprave su temeljne vrijednosti za razvoj uspješne osobe i karijere.

Od nekih iznimno bitnih i nadasve ljudskih vještina koje će vam koristiti, kako u svakodnevnom životu, tako i u budućoj karijeri, do smjernica za osobni razvoj iz različitih perspektiva koje će vam ponuditi NEXT panelisti.

Tko su panelisti?

A red je i da upoznate paneliste, zar ne?! Pa krenimo redom:

  • Josip Bujas – za sebe kaže da je ljubitelj tehnologije od šeste godine života. Mentor je i savjetnik Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, ambasador u promicanju blockchain tehnologije te suosnivač udruge za darovitu djecu Neutroni.
  • Suzana Špika Šimera – magistrirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega je na institutu Willam Glasser International stekla certifikat iz psihoterapije i lead menadžmenta. Uz primarni posao vođenja ljudskih resursa međunarodne IT tvrtke Postindustria, Suzana radi i kao vanjska HR konzultantica i predavačica na Visokom učilištu Aspira u kolegijima iz domene menadžmenta ljudskih potencijala.
  • Toni Trivković – osnivač je i vlasnik digitalne agencije AGILO. Prije gotovo 15 godina pokrenuo je OpenCoffee Split, prvi splitski IT meetup, koji je 2015. godine izrastao u Startup – udrugu za poticanje i razvoj IT sektora u Splitu i regiji, danas poznatiju pod brendom Split Tech City, čiji je Toni osnivač, predsjednik i volonter.

A da svi zajedno dođu do odgovora na pitanje “Šta ću ja sa sobom?”, pomoći će im Pinija Poljaković, mlada poduzetnica koja je ujedno voditeljica NEXT konferencije i moderatorica panela.

Prijavite se i besplatno sudjelujte!

I zato dođite na NEXT i saznajte šta ćete sa sobom!

Čekamo vas u Amfiteatru Doma mladih u subotu, 25. ožujka!

Sudjelovanje na NEXT-u je besplatno, a sve što trebate učiniti je prijaviti se putem registracijske forme! I povesti svoje prijatelje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti