Ustanova

Visoka škola Aspira


Odabir fakulteta je jedna od najvažnijih odluka u životima ljudi i zbog toga je izuzetna odgovornost na školi da studentima osigura sva potrebna znanja, izgradi vještine i pripremi ih na najbolji način za sudjelovanje na poslovnom tržištu 21. stoljeća.

 

Misija Visoke škole Aspira je kreirati transformativno edukacijsko iskustvo kroz primjenu najbolje svjetske prakse i suradnju s vodećim stručnjacima.

 

Vizija Visoke škole Aspira je biti globalno priznato visoko učilište koje djeluje transformativno na studente i društvo u cjelini, kroz sustavno inoviranje obrazovnih programa i primijenjena istraživanja za rješavanje problema realnog sektora te poticanje inovacija i kreativnosti u poduzetništvu. Također, cilj je omogućiti studentima stjecanje kompetencija i ishoda učenja koja iza sebe imaju praktičnu podlogu. U svojim strateškim dokumentima Aspira je definirala kao cilj pozicioniranje međunarodno priznate visokoškolske institucije koja će svojom kvalitetom i izvrsnošću privlačiti studente iz cijelog svijeta.

Kontaktiraj nas