Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Postindustria

Mi smo Postindustria, tim od preko 140 stručnjaka iz 15 zemalja koji svakodnevno stvaraju proizvode važne milijunima korisnika!

U 17 godina postojanja lansirali smo nekoliko vlastitih te nekoliko desetaka proizvoda naših klijenata. Svi proizvodi nose naš potpis, a to je kontinuirano pomicanje tehnoloških granica i izazivanje statusa quo.

Naši projekti su iz područja umjetne inteligencije, strojnog učenja, 3D modeliranja, razvoja web i mobilnih aplikacija te unreal igara i proširene stvarnosti.

Prisutni smo u zdravstvenoj, modnoj, glazbenoj, marketinškoj i financijskoj industriji. Iza nas stoji velik broj zadovoljnih klijenata kao što su Starbucks, OpenX, Adrev (Downtown Music), LUX Group i Electrolux.

Brojimo nekoliko vlastitih produkata, od kojih izdvajamo:

  • Giggster – platformu za pronalazak i najam lokacija za snimanje filmova, serija i reklama koju koristi i holividska filmska industrija
  • Jewerly Ring AR – aplikacija koja omogućuje “isprobavanje” nakita gdje god se nalazite

Glavni pokretači su nam autonomija, kontinuirani napredak te svrhovitost i osobni rast.

Zaposlenici se mogu prebaciti između projekata ili promijeniti tehnološki stack kako bi ovladali novom vještinom ili sudjelovali u projektu koji im je zanimljiviji – ili kompleksniji ako su spremni za nove izazove.

Ključ našeg uspjeha je u kontinuiranom ulaganju u zaposlenike jer oni su “mozak operacije”. Potičemo i omogućavamo profesionalno usavršavanje i napredovanje na svim nivoima senioriteta.

Svaki zaposlenik ili cijeli tim može raditi na daljinu ili iz ureda, bez obzira na projekt. Naši razvojni centri su na nekoliko lokacija u svijetu – Split i Zagreb (Hrvatska), Bar (Crna Gora), Mikolajv i Herson (Ukrajina), Los Angeles (SAD) te Bogota (Kolumbija).

Zahvaljujući jedinstvenom okruženju i tržišnom pozicioniranju te unatoč COVID-u, posljednje četiri godine bilježimo kontinuirani rast od 50%. Za sljedećih pet godina planiramo daljnji razvoj tvrtke i povećanje naših inženjerskih kapaciteta za 5x.

Na našem putu do osvajanje regije, otvorili smo svoja vrata i u Hrvatskoj, točnije u prekrasnom Splitu, gdje tražimo entuzijaste koji će rasti zajedno s nama.

Sigmoid Lab d.o.o.

Adresa: Put Radoševca 9, Split

OIB: 12874420914

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu