Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NEXT predavačica: Željka Radnić

Split Tech City

Split Tech City

10.03.2023.

Najavili smo NEXT, i najavili smo prvu NEXT predavačicu,… a što je sljedeće?! Pa – najava iduće NEXT predavačice, naravno!

U subotu, 25. ožujka, na NEXT pozornicu u Amfiteatru Doma mladih stupit će Željka Radnić.

Željka je članica Hrvatske komore psihoterapeuta, certificirani Wingwave coach, suosnivačica Klupka resursa te kolumnistica Split Tech City-ja. Nakon što je diplomirala na Filozofskom fakultetu i stekla iskustvo volontirajući u Dječjem domu, zapošljava se u školi te potom nastavlja svoje obrazovanje za psihoterapeuta.

Danas u Centru Mezzo kroz individualno savjetovanje i psihoterapiju pruža podršku pojedincima na njihovom putu razvoja. Uživa u učenju te vjeruje kako svatko od nas ima sve resurse kako bi ostvario svoj potencijal.

Željka će na NEXT-u održati predavanje o utjecaju društvenih mreža na mlade pod nazivom: “Mlade glave i društvene mreže”

Djeca i mladi danas provode previše vremena u interakciji sa svojim telefonima. Društvene mreže, videoigre, aplikacije i ostali digitalni uređaji pažljivo su osmišljeni kako bismo im se stalno vraćali. Danas one izravno i neizravno formiraju naše stavove i nameću nam svoj ideal ljepote kao jedini ispravan.

Osjećaji potaknuti lajkovima na društvenim mrežama privremeno ublažavaju osjećaj usamljenosti, no što ćemo kada ono počne utjecati na naše ponašanje i misli? Što ostaje kad ugasimo društvene mreže?

Spremite telefone i dođite saznati odgovor na NEXT-u!

Čekamo vas u Amfiteatru Doma mladih u subotu, 25. ožujka!

Sudjelovanje na NEXT-u je besplatno, a sve što trebate učiniti je prijaviti se putem registracijske forme! I povesti svoje prijatelje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti