Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NEXT predavačica: Andrijana Vešović

Split Tech City

Split Tech City

07.03.2023.

Do sada već svi znaju što je NEXT, zar ne?!

Mnogi od vas su se već počeli prijavljivati na ovu konferenciju za buduće generacije kako bi osigurali svoje mjesto. I zato mislimo da je pravo vrijeme da vam predstavimo prvu NEXT predavačicu!

Njeno ime je Andrijana Vešović, ilustratorica je i likovna umjetnica iz Crne Gore.

Vi koji dio svog vremena provedenog na društvenim mrežama “bacite oko” na Instagram i TikTok možda je bolje znate kao Zombijanu.

A ako znate to, onda ste upoznati i s činjenicom da nas Andrijana svojim kreacijama voli nasmijavati, ali nas također tjera i da razmišljamo o društvu i kako ga učiniti boljim tako što ćemo sami biti bolji.

Andrijana će na NEXT-u održati predavanje o procesu vlastitog razvoja pod nazivom: “Od A do Z – Od Andrijane do Zombijane”

Njezina je priča inspirativna i osnažujuća jer dokazuje koliko možete postići ako ostanete vjerni sebi i njegujete vlastiti stil i kreativnost. Uz ponešto discipline i dosljednosti, naravno! Tako da smo sigurni da ćete moći puno toga naučiti iz njezinih iskustava!

Ne propustite NEXT i Andrijanino predavanje – dođite u subotu, 25. ožujka u Amfiteatar Doma mladih!

Sudjelovanje na NEXT-u je besplatno, a sve što trebate učiniti – osim doći na NEXT – je prijaviti se putem registracijske forme! I povesti svoje prijatelje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti