Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Splitska agencija Agilno uvrštena među 7% najboljih svjetskih dobavljača digitalnih proizvoda

Split Tech City

Split Tech City

24.11.2021.

S ponosom objavljujemo da je splitska agencija Agilno uspješno verificirana kao jedna od top 7% IT tvrtki prema Pangei, što znači da su se pridružili elitnoj zajednici najboljih dobavljača digitalnih proizvoda.

“Članstvo u ovoj prestižnoj zajednici će nam omogućiti dodatnu transparentnost prema našim sadašnjim i budućim klijentima u pogledu procesa i kvalitete te otvoriti vrata još zanimljivijim i vrijednijim projektima koje će realizirati naš tim iskusnih inženjera.”

Rigorozan put pridruživanja elitnoj zajednici

Od 2016. godine do danas narasli su, ne samo u broju zaposlenika i uspješno realiziranih projekata, nego i vrijednim iskustvom kojeg su stekli na svim poljima, a koja im danas pomaže u osvajanju svjetskog tržišta. Misao vodilja od samog početka je “misli van okvira”, a dokaz tome je odličan tim strastvenih inženjera, dizajnera, vlasnika proizvoda i inovatora koji preko njihovih digitalnih proizvoda oduševljavaju korisnike diljem svijeta.

Čineći to, ističu, uvijek su bili transparentni u svom poslovanju, osiguravajući klijentima povjerenje i stručnost koja im je potrebna da se zajedno s njima upuste na izazovno putovanje izgradnje digitalnih proizvoda koji daju rezultate.

“Postati član Pangee samo je točka na i svemu što smo do sada radili i globalnom uspjehu kojeg tek planiramo ostvariti.”

Rigorozan postupak selekcije zahtijevao je dubok zaron u teme kao što su poslovna strategija, kultura, tehnologija, razvoj zapošljavanja, metrike projekta i još puno toga.

“Nakon priložene detaljne dokumentacije, u drugom dijelu selekcije smo dobili osvrt članova našeg tima po pitanju zdravlja tima i kvalitete rada. Kako bismo provjerili iskustvo klijenata u Agilnu, 5 naših klijenata dalo je doprinos svojim osvrtima.”

Osim navedenog, dokumentirali su temeljne interne procese koji će biti dostupni svakom budućem klijentu Agilna jednim klikom kroz njihov Pangea profil.

“Prolazak kroz ovaj proces nam je obugućio da detektiramo dodatne prostore za poboljšanje te identificiramo i nekoliko naših prednosti kojih nismo do kraja bili svjesni. Više od pridruživanja ovoj elitnoj zajednici, cijeli proces nam je omogućio sinkronizaciju i bolju organizaciju u stvarima kojima prije nismo stizali dati prioritet.”

Visoke ocjene i zadovoljeni kriteriji

Ono što ih posebno veseli je pokazatelj zdravlja tima jer je to osjećaj koji dijele svi članovi. Rezultat ukupnog zdravlja tima je 8.2/10 gdje su njihovi najviši rezultati bili 8.9/10 u kategoriji generalnog zadovoljstva zaposlenika i 8.5/10 za davanje povratnih informacija i pohvala.

“Vjerujemo da briga o našem timu i stavljanje njih na prvo mjesto igra ogromnu ulogu u tome kako vodimo cijelo poslovanje i rastemo kao tvrtka.”

– Karla Goleš, voditeljica odjela za ljudske resurse.
Planovi za budućnost

“Biti dio elitnih 7% tvrtki velika je prekretnica ali također i samo početak našeg putovanja. Predviđamo daljnje ulaganje u razvoj zaposlenika, tehnologiju i procese kako bismo svom timu i klijentima pružili najbolju verziju sebe.”

Kako bi to postigli te održali sadašnje, ali i poboljšali rezultate Pangee tijekom godina koje dolaze, posvetit će se kontinuiranom poboljšanju i razvoju. Smjernice koje im Pangea daje osigurati će im da imaju odgovarajuće procese koji rezultiraju zadovoljnim zaposlenicima i klijentima.

Kao članovi Pangee kreću s radom na novim projektima te su u potrazi za više talentiranih inženjera koji žele biti dijelom ove priče. Otvorene pozicije su:

Front-End Developeri (Vue.js/React.js)

Full – Stack Developeri

QA Engineer-i

Čestitamo cijelom Agilno timu i veselimo se njihovim budućim uspjesima! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti