Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Agilno tim od 2016. godine svakodnevno razvija na desetke web i mobilnih aplikacija koje uspješno lansiramo na sjevernoameričko tržište. Radimo u različitim industrijama od telemedicine do tradeshow industrije za hardware tvrtke i mnogih drugih.  Također surađujemo sa Strykerom, Twiliom, Imperial College London fakultetom, kanadskom vladom i drugim institucijama na izradi najsuvremenijih aplikacija koje doprinose znanstvenim istraživanjima budućnosti.

Naša misija je kroz blisku suradnju s klijentom, koristeći vrhunsku tehnologiju 21. stoljeća razviti iznadprosječan digitalni proizvod koji će tvrtkama donijeti rast, a njihovim korisnicima nezaboravno iskustvo korištenja.

U 2021. smo hrabro zakoračili u daljni razvoj tvrtke, šireći naše urede u Texasu i Osijeku. Želja nam je nastaviti s rastom kao i do sada i pružiti priliku talentiranim i vrijednim pojedincima da zajedno s nama rade na revolucionarnim rješenjima.

Agilno d.o.o.

Adresa: Ruđera Boškovića 13
OIB: 18761451117

Povezane novosti

Istraži zajednicu