Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Agilno tim od 2016. godine svakodnevno razvija na desetke web i mobilnih aplikacija koje uspje┼íno lansiramo na sjevernoameri─Źko tr┼żi┼íte. Radimo u razli─Źitim industrijama od telemedicine do tradeshow industrije za hardware tvrtke i mnogih drugih.┬á Tako─Ĺer sura─Ĺujemo sa Strykerom, Twiliom, Imperial College London fakultetom, kanadskom vladom i drugim institucijama na izradi najsuvremenijih aplikacija koje doprinose znanstvenim istra┼żivanjima budu─çnosti.

Na┼ía misija je kroz blisku suradnju s klijentom, koriste─çi vrhunsku tehnologiju 21. stolje─ça razviti iznadprosje─Źan digitalni proizvod koji ─çe tvrtkama donijeti rast, a njihovim korisnicima nezaboravno iskustvo kori┼ítenja.

U 2021. smo hrabro zakora─Źili u daljni razvoj tvrtke, ┼íire─çi na┼íe urede u Texasu i Osijeku. ┼Żelja nam je nastaviti s rastom kao i do sada i pru┼żiti priliku talentiranim i vrijednim pojedincima da zajedno s nama rade na revolucionarnim rje┼íenjima.

Agilno d.o.o.

Adresa: Ru─Ĺera Bo┼íkovi─ça 13
OIB: 18761451117

Otvorene pozicije

Istra┼żi zajednicu