Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Festival tehnologije i poduzetništva otvorit ćemo pričom o greškama

Tina Tomičić

Tina Tomičić

04.08.2021.

Prošli tjedan smo vam najavili novi rujanski projekt na čijoj pripremi još uvijek marljivo radimo, a to je Festival tehnologije i poduzetništva koji će se održati 14. i 15.09. na najljepšoj splitskoj pozornici, u ambijentu Ljetnog kina Bačvice.

Očekuju vas  (i nas) dva dana prepuna korisnog sadržaja i inspirirajućih poslovnih i životnih priča na koje nitko ne može ostati ravnodušan.

Festival ćemo otvoriti na netipičan način – pričajući o greškama! 

Na panel raspravi naziva FuckUp Night panelisti Ante Dagelić, Ivan Mrvoš i Marko Kovač će zainteresiranoj publici pričati o najzapaženijim greškama koje su napravili penjući se stepenicama uspjeha.

Ukoliko ste propustili naše prošlogodišnje izdanje FuckUp panela sada je pravi trenutak da poslušate što vam savjetuju naši uspješni poduzetnici i da sljedeći put kada nešto “zeznete” ne očajavate jer greške nisu konačne i ne smijete im dopustiti da vas zaustave.

O panelistima

Ante DagelićCo-Founder, CTO GetByBus

Suvlasnik tvrtke GetByBus koju je nedavno akvizirao BookAway o čemu smo nedavno prenijeli eksluzivnu vijest. Doktorirao je na analitici podataka i računarne sigurnosti, investira u startupe te vodi idiličan obiteljski život u svom gradu.

U informatiku se zaljubio još u osnovnoj školi, sudjelovao je na natjecanjima, izbor srednje škole te kasnije fakulteta bio je logičan slijed – Elektrotehnička srednja škola i FESB. Već kao srednjoškolac freelancerski je odrađivao poslove, a poduzetnički duh nije ga napustio ni tijekom fakulteta.

Ipak sigurno nije sve teklo glatko, zar ne? Na FuckUp panelu saznat ćemo gdje je Ante griješio i koje je pouke izvukao.

Ivan MrvošFounder, CEO Include

Ivana danas svi znaju kao osnivača tvrtke Include, ali malo tko zna ne tako idiličnu pozadinu cijele priče. S 19 godina Ivan je otvorio firmu koja je u kratkom razdoblju promijenila tri djelatnosti; između ostalog obišao je sve splitske kafiće i pokušao im prodati svoje, ne tako funkcionalne, svjetleće stolice. Baki je dugovao 4 000 kn, a bio je tek na početku studija. Ipak bez ovih neuspjeha Ivan danas ne bi bio tu gdje je – njegove pametne klupe munjevito se šire Europom, a ima i zanimljivu priču za FuckUp Night. 🙂

“Nikad zapravo ne razmišljam kako me netko drugi vidi”,

stav je koji je Mrvoša učinio pobjednikom.

Marko KovačCo-founder, Board Member Repsly

Marko je rođeni Osječanin kojeg smo već imali priliku poslušati i to na 115. OpenCoffee meetup-u na kojem je pričao o razvoju (sad već bivšeg) startupa Repsly.

Dugo je trenirao odbojku, a kako sam kaže: “kad sam shvatio da ipak neću biti odbojkaš jer nisam baš taj kalibar, prebacio sam se na studij računarstva.”

U svijet programiranja uveo ga je tata i to dosta rano. Manje ekskluzivnu stranu priče ne znaju mnogi – Marko je propao dva puta, uspio tek treći i to zahvaljujući mukotrpnom radu.

I ovdje stajemo, ne smijemo vam baš sve otkriti, ali ako smo vas zainteresirali za ovaj događaj i želite uživo poslušati priču trojice poduzetnika, trk na Entrio.hr po ulaznice za festival.

P.S. Još su samo dva dana dostupne Early Bird ulaznice (280kn umjesto 350kn)! Ako ste učenik ili student imate 50% popusta na kartu (175kn).

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti