Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Uskoro u Splitu: Festival tehnologije i poduzetništva

Tina Tomičić

Tina Tomičić

29.07.2021.

Potaknuti odličnim povratnim informacijama zajednice nakon uspješno održanog prošlogodišnjeg OpenCoffee meetup-a u Ljetnom kinu Bačvice, ove godine smo odlučili ponovo vas okupiti!

Stoga vas s veseljem pozivamo da nam se pridružite na ljetnom Festivalu tehnologije i poduzetništva koji će se održati 14. i 15. rujna na najljepšoj pozornici grada Splita, u Ljetnom kinu Bačvice.

Dvodnevni događaj okupit će na jednom mjestu sve one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče naših lokalaca kroz predavanja i panel rasprave. Naravno, neće izostati ni networking na kojem ćete imati priliku povezati se s novim i zanimljivim ljudima.

Namjera nam je da Festival postane tradicionalan i regionalan te da fizički jednom godišnje u super ambijentu okupi Split Tech City zajednicu!

Prošlogodišnja panel rasprava “Od ideje do startupa” u sklopu 125. OpenCoffee meetup-a
Foto: Damira Kalajžić

Festival će obuhvatiti neke od aktivnosti udruge koje radimo tijekom cijele godine, a posebno zanimljiva bit će FuckUp panel rasprava na kojoj će se govoriti isključivo o počinjenim greškama i naučenim lekcijama. Od ostalih tema vrijedi izdvojiti Women In Tech panel koji će za cilj imati ohrabriti mlade da se usude tražiti svoj posao iz snova, OpenCoffee predavanja s različitim temama, predavanja “Živi lokalno, radi globalno” na kojima će nam pojedinci koji su iz drugih zajednica došli živjeti u Split pričati o svom iskustvu, a cijeli program bit će objavljen uskoro. 

Rezervirajte svoje mjesto

Budući da će događaj biti organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama, sugeriramo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme, a to možete učiniti već sada kupnjom ulaznica na ENTRIO.hr platformi. Redovna cijena dvodnevne ulaznice je 350kn (za učenike i studente 175kn), ali za one najbrže osigurali smo early bird ulaznice po cijeni od 280 kn i kupiti ih možete do nedjelje 8.8.

Pridružite nam se na Festivalu i zajedno s nama poslušajte što nam imaju za ispričati lokalni poduzetnici! Budite dio stvaranja svijetle budućnosti najlipšeg grada na svitu!

Veselimo se vašem dolasku!

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti