Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
Mi stvaramo nevjerojatne tehnološke proizvode

Include je vodeći globalni proizvođač solarnih uličnih klupa. Naš glavni proizvod, Steora pametna klupa, pruža punjenje uređaja, Wi-Fi, senzore te web nadzornu platformu za prikupljanje i analizu podataka.

U 2.000 m² proizvodnih ureda u Solinu (Hrvatska) i s 40 visokoobrazovanih zaposlenika, Include je stekao reputaciju ozbiljne razvojne IoT platforme rastući brzo u pogledu veličine tvrtke, volumena prodaje i globalnog dosega. S globalnim odjekom od preko 1300 klupa na 49 tržišta širom svijeta, dio smo najznačajnijih “Smart City“ projekata i prisutni smo u 260 gradova i općina na 6 kontinenata

Vjerujemo da je tehnologija pokretač ravnopravnosti i uključivanja. Naša misija je pronaći neotkriveni potencijal oko nas i upotrijebiti ga za stvaranje nevjerojatnih tehnoloških proizvoda osmišljenih za poboljšanje života građana diljem svijeta.

Kada razmišljamo o izazovima održivosti, usredotočili smo se na vezu između ljudi, tehnologije i urbanog dizajna. Kako bi pomogli pametnim gradovima u provedbi strateškog poboljšanja urbanog prostora za bolji život, kreirali smo Steoru, najbolju pametnu klupu na svijetu.

Include d.o.o.

Adresa: Don Frane Bulića 183a, 21210 Solin
OIB: 87239495136

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu