Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan
Mi stvaramo nevjerojatne tehnološke proizvode

Include je vode─çi globalni proizvo─Ĺa─Ź solarnih uli─Źnih klupa. Na┼í glavni proizvod, Steora pametna klupa, pru┼ża punjenje ure─Ĺaja, Wi-Fi, senzore te web nadzornu platformu za prikupljanje i analizu podataka.

U 2.000 m┬▓ proizvodnih ureda u Solinu (Hrvatska) i s 40 visokoobrazovanih zaposlenika, Include je stekao reputaciju ozbiljne razvojne IoT platforme rastu─çi brzo u pogledu veli─Źine tvrtke, volumena prodaje i globalnog dosega. S globalnim odjekom od preko 1300 klupa na 49 tr┼żi┼íta ┼íirom svijeta, dio smo najzna─Źajnijih “Smart CityÔÇť projekata i prisutni smo u 260 gradova i op─çina na 6 kontinenata

Vjerujemo da je tehnologija pokreta─Ź ravnopravnosti i uklju─Źivanja. Na┼ía misija je prona─çi neotkriveni potencijal oko nas i upotrijebiti ga za stvaranje nevjerojatnih tehnolo┼íkih proizvoda osmi┼íljenih za pobolj┼íanje ┼żivota gra─Ĺana diljem svijeta.

Kada razmi┼íljamo o izazovima odr┼żivosti, usredoto─Źili smo se na vezu izme─Ĺu ljudi, tehnologije i urbanog dizajna. Kako bi pomogli pametnim gradovima u provedbi strate┼íkog pobolj┼íanja urbanog prostora za bolji ┼żivot, kreirali smo Steoru, najbolju pametnu klupu na svijetu.

Include d.o.o.

Adresa: Kneza Trpimira 30, Solin
OIB: 87239495136

Otvorene pozicije

Istra┼żi zajednicu