Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
GammaChef Team

Đulijano Nola je sa svojim partnerom Draženom Drnasom prije 5-6 godina krenuo raditi na kuharu-robotu i to prvenstveno iz zabave. Ideja je bila kreirati robota koji u jednom loncu može skuhati bilo koje jelo, a jedino što osoba treba napraviti jest ubaciti sastojke i pritisnuti botun.

Iz početka ih je vukla “kuharsko-inženjerska” znatiželja, ali već nakon godinu dana su odlučili od toga napraviti posao.

“Ovo je priča o hrani i tehnologiji, jer smo oko obje stavke jednako strastveni. Vjerujemo u tehnologiju, ali ne koju nas udaljava…”

U osnovi, GammaChef slijedi korake pravog ljudskog kuhara, dodajući pravu količinu sastojaka u pravo vrijeme, a osim toga kontrolira i ostale parametre kuhanja (miješanja i podešavanja temperature).

Sposoban je pripremiti rižototjesteninunjokevarivajuhu, odnosno bilo koji obrok pripremljen u jednom loncu. Dolazi s nekoliko digitalnih recepata, ali to nije sve  – omogućuje vam preuzimanje novih recepata ili čak cijele kuharice iz njihove trgovine (tzv. Kindle za kuharice).

Gamma Chef d.o.o.

Adresa: Marka Marulića 20/A, Mravince
OIB: 81086854718

Povezane novosti

Istraži zajednicu