Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan
GammaChef Team

─Éulijano Nola je sa svojim partnerom┬áDra┼żenom Drnasom┬áprije 5-6 godina krenuo raditi na kuharu-robotu i to prvenstveno iz zabave. Ideja je bila kreirati robota koji u jednom loncu mo┼że skuhati bilo koje jelo, a jedino ┼íto osoba treba napraviti jest ubaciti sastojke i pritisnuti botun.

Iz po─Źetka ih je vukla ÔÇťkuharsko-in┼żenjerskaÔÇŁ znati┼żelja, ali ve─ç nakon godinu dana su odlu─Źili od toga napraviti posao.

“Ovo je pri─Źa o hrani i tehnologiji, jer smo oko obje stavke jednako strastveni. Vjerujemo u tehnologiju, ali ne koju nas udaljavaÔÇŽ”

U osnovi, GammaChef slijedi korake pravog ljudskog kuhara, dodaju─çi pravu koli─Źinu sastojaka┬áu pravo vrijeme, a osim toga kontrolira i┬áostale parametre┬ákuhanja (mije┼íanja i pode┼íavanja temperature).

Sposoban je pripremiti┬ári┼żoto,┬átjesteninu,┬ánjoke,┬ávariva,┬ájuhu, odnosno bilo koji obrok pripremljen u jednom loncu. Dolazi s nekoliko┬ádigitalnih recepata, ali to nije sve┬á ÔÇô omogu─çuje vam preuzimanje novih recepata ili ─Źak cijele kuharice iz njihove trgovine (tzv.┬áKindle za kuharice).

Gamma Chef d.o.o.

Adresa: Marka Maruli─ça 20/A, Mravince
OIB: 81086854718

Istra┼żi zajednicu