Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Parklio proglašen jednom od 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe

Split Tech City

Split Tech City

30.11.2022.

Deloitteov natječaj Technology Fast 50 prepoznat je kao najvažnije i najvjerodostojnije mjerilo inovacije i tehnološke izvrsnosti u srednjoj Europi.

Na ovogodišnjem 23. izdanju Deloitteovog natječaja 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe tvrtke iz 9 država ostvarile su plasman na glavnom natječaju, gdje su najuspješnije bile Poljska sa 17, Češka sa 13 i Hrvatska sa 8 plasiranih tvrtki. 

Splitski ponos

Iz Hrvatske se ove godine na natječaju plasiralo ukupno dvanaest tvrtki, od kojih osam u glavnoj kategoriji 50 najbrže rastućih, a četiri u kategoriji Companies to Watch, dok su u dodatnoj kategoriji Zvijezde pozitivnog utjecaja (Impact Stars) i ove godine predstavljene i istaknute tri tvrtke.

Ponosni smo što se među osam hrvatskih tvrtki plasiranih u 50 najbrže rastućih našao i jedan Split Tech City član – tvrtka Amplifico, poznatija pod brendom Parklio.

Veliko je to priznanje za ovu splitsku tvrtku pa smo za dojmove odmah upitali Darija Borasa.

Dario Boras

​​”Dodijeljeno priznanje je jasan pokazatelj zapaženosti našeg napretka u poslovanju, kojim smo u vrlo kratkom vremenu od startupa s prepoznatljivom pametnom parking barijerom prerasli u

tvrtku koja posluje u preko 50 zemalja svijeta s čitavom platformom pametnih parking proizvoda

i trogodišnjim rastom prihoda od 749 posto. Ovogodišnja rang lista 50 najbrže rastućih privatnih ili javnih tehnoloških tvrtki srednje Europe najkonkurentnija je u 23-godišnjoj povijesti Deloitte inicijative, što nas čini još ponosnijima na svoj plasman.

Osim što smo u Europi prisutni gotovo svugdje, prošle smo godine otvorili nova tržišta na području Južne i Sjeverne Amerike, Bliskog istoka i Australije.

Glavnom tajnom svog uspjeha smatramo zajedništvo i timski duh.

Sljedeći cilj kojem težimo je da Parklio postane sinonim za parking”, ponosno i entuzijastično kazao nam je Dario.

Čestitamo cijeloj Parklio ekipi, a tebe pozivamo da, ako želiš saznati više o programu 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Deloittea u Srednjoj Europi, baciš oko ovdje

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti