Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

BipTalks: Saznaj kako iskoristiti Infobip razvojne alate za programere!

Split Tech City

Split Tech City

16.10.2023.

 Vrijeme je za još jedan splitski tech meetup u organizaciji Infobipa!

Treći BipTalks Split meetup održat će se 19. listopada (četvrtak) s početkom u 19 sati u The Works coworkingu (Spinčićeva 2b).

“Bit će predstavljen Exchange – Infobip platforma za vaš rast. Imat ćete priliku saznati više o Infobip Marketplaceu, integracijama te kako iskoristiti Infobip razvojne alate za programere. Također ćemo istražiti mogućnosti monetizacije putem poboljšanja korisničkog iskustva i stvaranja dodatne vrijednosti za krajnje korisnike”, najavljuju organizatori.

Svoje znanje i iskustvo podijelit će:

  • Dean Muhoberac, Principal Product Manager, Infobip
  • Darko Čujić, Senior Software Engineer, Evolutio
  • Nemanja Mališić, CEO, Intelisale

Dean Muhoberac je Principal Product Manager u Infobipu i fokusira se na SaaS (software-as-a-service) integracije Infobipovih rješenja s drugim platformama. Diplomirao je na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu i posjeduje bogato višegodišnje iskustvo rada u međunarodnim timovima fokusiranima na razvoj aplikacija. 

Darko Čujić je development team lead u Evolutio, službenom Infobip solution partneru. Na fakultetu odabire bežične komunikacije, koje i završava, ali na zadnjem ispitu profesoru daje obećanje da se nikada time neće baviti i zasad se drži obećanja. Svoj profesionalni put započinje kao high-level korisnički support da bi se ubrzo prebacio u development team, a zatim i do lead pozicije trenutnog tima. Od samih početaka sudjelovao je u strukturiranju istoga i cjelokupne standardizacije development lifecyclea. Njegov forte je Javascript i NodeJS, no barata raznim jezicima. Za sebe bi rekao da je posvećen poslu, detaljima i kvaliteti konačnog proizvoda. Uvijek u potrazi za novim izazovima i tehnologijama, najviše uživa u svojim malim projektima i druženju s prijateljima.

Nemanja Mališić je na čelu IT tvrtke Intelisale, koja širom svijeta pruža jedinstvenu platformu za unaprjeđenje prodaje s kompletnim omnichannel iskustvom. Iako se školovao za programera, na masteru je nadogradio svoje znanje iz područja HR-a i time se pripremio za vođenje IT timova. U svojoj bogatoj karijeri bavio se razvojem i integracijom IT proizvoda u velikim internacionalnim kompanijama poput Infobipa. Početno iskustvo u prodajnom sektoru u internacionalnoj kompaniji Wurth daje mu osnovu da uvijek razmišlja u smjeru poslovanja i unaprjeđenja prodaje. Sebe voli svrstavati u one koji grade jer uživa u kreiranju IT proizvoda koji direktno unaprjeđuju poslovanje firme, baš kao što je Intelisale

Vidimo se na BipTalks Split meetupu 19.10. u 19 sati u The Worksu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti