Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Vrh playlista: Agencija Vrh komunikacije objavila svoj Spotify kanal!

Romana Ban

Romana Ban

22.11.2023.

Može li posao “biti pjesma”? Ako pitate naše suradnike iz agencije Vrh komunikacije, odgovor je – dapače! 🙂

Naime, ova nas je mlada i kreativna ekipa iznenadila objavljivanjem svog agencijskog Spotify kanala, zbog čega smo se javili Luki Šipiću da vidimo o čemu je riječ.

Čujemo da ste objavili agencijski Spotify kanal. Kako je došlo do ideje da sa širom javnošću podijelite playlistu koju slušate u uredu?

Glazba je važan dio naše agencijske svakodnevice. Inspirirani mediteranskim načinom života i hip-hop, pop i elektro melodijama, stvorili smo ugodno radno okruženje. Zato smo odlučili svoje glazbene odabire podijeliti s javnošću kako bismo možda nekoga inspirirali da kroz glazbu poveća produktivnost i zadovoljstvo svojih zaposlenika.

Luka Šipić kao predavač na 2. Split Tech City Festivalu (snimku predavanja pogledaj ovdje)
Nekima glazba smeta pri koncentriranju i produktivnom radu, ali vi ne spadate među takve?

Smatramo da je, osim osnovnih uvjeta koji su potrebni zaposlenicima za rad, vrlo važna i atmosfera u kojoj rade. Tu glazba dolazi do izražaja, da podiže atmosferu kad treba i povećava produktivnost. Budući da radimo u open spaceu, pazili smo na to da glazba ne preuzme i ne bude smetnja, već da bude u pozadini, a naravno da netko, ako to želi, može koristiti slušalice i na njima puštati glazbu koju želi. 

Pretpostavljamo da svi u uredu imate sličan glazbeni ukus. Je li vam to uvjet pri zapošljavanju? 🙂

Nemamo svi isti ukus, donekle sličan da, ali isti ne. Upravo to je važno, svatko od nas kod kuće i u slobodno vrijeme sluša ono što želi, a baš ta eklektičnost i individualna razlika dolazi do izražaja u poslovnom okruženju. Nama je cilj stvoriti ugodno radno okruženje, a glazba koja svira u uredu upravo to postiže.

Luka Šipić kao predavač na 1. Mini PR konferenciji Komunikacijska izvrsnoST (snimku predavanja pogledaj ovdje)

Glazba nije uvjet pri zapošljavanju, i to što netko ne sluša isto ili slično što i mi nije prepreka, dapače. Tvrtke imaju svoj identitet i kulturu tvrtke, a culture fit je nešto što je jednako važno poslodavcima i radnicima. Zato mi želimo da budući zaposlenici naše agencije znaju što mogu očekivati kada postanu dio Vrh tima.

Kakvu glazbu volite, odnosno što prevladava na vašem Spotify kanalu?

Prevladava pop, hip-hop, elektro, glazba s područja Mediterana, budući da upravo iz Mediterana i takvog stila života izvlačimo identitet naše agencije. Ima tu stvarno svega, zato pozivamo pratitelje Split Tech Cityja da posjete i zaprate naš Spotify profil i pronađu nešto za sebe, a playliste ćemo stalno nadopunjavati.

Luka Šipić na 2. Mini PR konferenciji Komunikacijska izvrsnoST (snimku panel rasprave pogledaj ovdje)
Osim ovih glazbenih novosti, načuli smo da trenutno radite na nekoliko zanimljivih projekata?

Trenutno provodimo kampanju “Znaš li cijelu priču?” za udrugu MoSt, a u tijeku je i akcija darivanja krvi u sklopu kampanje “12 minuta za 3 života” koju provodimo za klijenta Crveni križ Split. U njoj sudjeluju studenti svih sastavnica Sveučilišta u Splitu pa ih pozivamo da se uključe.

Također, od 30. studenoga do 2. prosinca u Split dolazi KOMferencija, a tema “Istina u odnosima s javnošću” poziv je svima da dođu i uživaju u vrhunskom programu, najbogatijem do sada, a Split Tech City imat će i svog predstavnika na panelu. 🙂 

Luka, hvala na razgovoru i otkrivanju ekskluzive vezane za KOMferenciju, o čemu ćemo još pisati na ovom portalu. 😉 Neka vam posao i dalje bude pjesma!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti